Eigen opdrachtgever

Ik heb een opdracht gekregen waarbij ik met een eigen idee aan de slag mocht gaan. Als eerst moest ik een eigen opdrachtgever kiezen en ik heb dus voor het eethuis Akal Katwijk gekozen. Ik ben bij de zaak langs geweest en ik heb wel toestemming gekregen om een nieuwe prijslijst te maken. Prijzen mocht ik in de buurt van de echte prijzen houden . In het begin was het zoeken voor een eigen opdrachtgever heel lastig. Eindstand was ik een broodje gaan halen bij de Akal en sprong het idee me hoofd in. Ik heb voor de soepelheid stappen gemaakt om de opdracht goed af te krijgen en hieronder zie je de 8 stappen.

1- Naar de zaak toe gaan

2-Toestemming vragen

3-Aan de slag gaan

4-Prijslijst maken

5-Weer naar de zaak gaan

6- Aanpassen

7- Eindverslag maken

8-Inleveren

https://duinzigt-itm.nl/yusufswelam/wp-content/uploads/sites/137/2020/02/Eigen-opdrachtgever-1.pdf

Als u hier op klikt dan komt u bij de opdracht !

Lamp maken

Wij hadden een opdracht gekregen waarbij wij een lamp moesten ontwerpen en dan laten uitsnijden met een lasersnijder. Aan het begin was het een beetje lastig om de opdracht af te ronden , maar met behulp van mijn docent , vrienden en klasgenoten is het mij uiteindelijk gelukt. Ik heb het programma illustrator gebruikt om de lamp ontwerpen . Het programma ken ik al van vorig jaar . Wij hadden de lamp eerst in karton moeten laten snijden zodat we weten of al de maten bij elkaar passen of niet. Toen ik mijn eigen lamp in karton heb laten snijden kwam ik erachter dat er iets niet klopte in de maten en dat heb ik meteen aangepast.

Winkelgarage

Wij moesten een opdracht met Lego maken en wij hebben ervoor gekozen om een winkel garage te gaan maken . We hebben de taken evenredig verdeeld en iedereen deed wat die moest doen . Er viel paar dingen tegen maar met behulp van meneer Oorthuizen hebben we dat allemaal opgelost en het is ons gelukt .

Op Vakantie App


Wij hadden een opdracht moeten maken . Wij waren met zijn 4 : Yusuf , Bas , Luuk en Tim .Wij hadden een logboek gekregen mat allemaal stapjes er in en wat we allemaal hadden moeten doen. Wij hebben goed samen gewerkt behalve Tim die werkte altijd alleen en zei van dat die elke keer alles doet en dat hij deze keer niks hoeft te doen. Dat had beter kunnen aflopen want wij zijn een groep een we moeten samenwerken en de taken goed te verdelen.Het ging helemaal goed met het afronden van de stapjes en het probleem verkennen hebben wij met zijn alle opgelost . Wij hadden ook een soort app op een papier getekend om een beetje beeld te krijgen van hoe de app eruit zou best kunnen zien. Wij hebben ook een presentatie gehouden met zijn alle en daarin werden een aantal punten uitgelegd en die punten zijn : Wat het probleem is ,Het probleem verkennen en op welke manier we dat probleem gaan oplossen.Er zijn wel paar problemen tegengekomen bijvoorbeeld in het begin kon niet helemaal goed met de app omgaan en vergat bijna elke keer mijn wachtwoord en moest elke keer een nieuwe wachtwoord maken maar uiteindelijk heb ik mijn wachtwoord op mijn telefoon gezet en vergat hem gelukkig niet meer.De ene laatste stapje was dat iedereen zijn eigen app gaat maken en na het maken van de app moeten wij presenteren wat de app inhoudt , hoe je de app kan gebruiken en waar de app ervoor staat.

Dit is de link van mijn App:
https://marvelapp.com/b8dgb77

3D

Het was best wel een lastige opdracht . Punten omtrekken was het lastigst om te doen .Poten waren niet makkelijk te tekenen , dankzij mijn docent is het wel uiteindelijk goed gegaan.Ik heb er veel tijd aan besteed. Ik moest het in het begin in cartoon laten uitsnijden om te zien of het goed past of niet .Een aantal vrienden hebben me geholpen . Het was de moeilijkste opdracht die ik ooit gehad heb .Ik hoop wel dat docenten tevreden zijn over dit opdracht en dat ik een hoge cijfer haal want ik heb meer dan mijn best gedaan

dav

Stop motion filmpje

De opdracht is dat we moeten stop motion filmpje maken over een computer die uit elkaar gehaald moet worden , een verhaallijn bedenken en typen wat de onderdelen zijn van de computer en wat ze doen.

om dit filmpje te maken heb ik met me groep appSplice gebruikt .het opnemen van het filmpje ging gelukkig goed maar het editen ging niet zo goed.

we kunnen volgende keer beter samen gaan werken en een andere betere app gebruiken en meerder vragen stellen aan de docenten.

we hebben helaas het filmpje niet op tijd af dat komt door dat we iet konden omgaan met de appSplice .

Mijn taak was dat ik de verhaallijn moest maken en heb ik wel goed gemaakt.

Ik paar tips voor de docenten om volgende keer betere resultaten te krijgen van de leerlingen -meer tijd geven -een bekende app kennenMijn telefoon hoesje

Ik heb geprobeerd om een eigen hoesje te maken met een behulp van Tinkercad programma voor mijn mobiel maar helaas ging het niet zo goed . De passen wel bij de mobiel maar er gebeurde een foutje.Ik probeerde mijn naam op te zetten op de achter kant van het hoesje maar per ongeluk waren de letters te groot zodat ze aan de voorkant ook te zien zijn.Ik zou volgende keer beter op de maten letten , dat was mijn enige fout.Ik heb de opdracht gelukkig op tijd af .

Ik ge zijn gezicht verwisselen met Cristiano Ronaldo
hierbij zie je de pro voetballer Mo Salah

Ik ge zijn gezicht verwisselen met Mo Salah
Hierbij zie je de pro voetballer Cristiano Ronaldo

Hierbij zie je Ronlado`s gezicht geplakt is op Salah`s lichaam

Hierbij zie je Salah`s gezicht geplakt is op Ronaldo`s lichaam

Poppetjes

hierbij heb ik 6 verschillende poppetjes zelf gemaakt je kan het verschil zien in de kleuren en de lijnen.Elke poppetje heeft eigen uitzicht.