Co Spaces Opdracht

Deze nieuwe co spaces wereld die ik heb gemaakt is erg goed gelukt naar mijn mening. Ik heb een besneeuwde bergtop genomen en daar een houten chalet op gezet. voor de rest een gelukkig gezinnetje. Mama, papa en een dochter. Voor de rest wat bomen en (huis)dieren. Een hond en twee konijntjes. Ik heb er ook nog een auto bijgezet zodat het helemaal af lijkt!

3D Hoesje

Programma: Tinkercad

Wat ging er goed: Het ontwerpen van het hoesje op tinkercad ging wel redelijk goed. dat had ik snel en mooi gedaan met behulp van youtube filmpjes.

Wat ging er minder goed: Ik had mijn hoesje wel ingeleverd maar ik kon hem niet meer vinden, misschien dat iemand anders hem heeft of dat die gewoon verkeerd is uitgeprint. In ieder geval dat had ik zelf ook beter moeten aanpakken maar ik denk dat ik het zo zelf goed heb opgelost.

Uitleg opdracht: We moesten zelf een hoesje maken op het programma tinkercad, we mochten het zelf ontwerpen met relief en veel orginaliteit. Hulp mocht van youtube of internet of de docenten.

Wat kan er de volgende keer beter: Ik kan de volgende keer meer inzet in de les hebben, en minder mensen afleiden en afgeleid worden. En het in het vervolg optijd inleveren.

Leuk/Leerzaam: Ik vond het wel een leerzame opdracht ook al heb ik het vorig jaar ook al gedaan. Het blijft nog steeds leuk om te doen ook al is het niet perfect gegaan.

Tips voor de docenten: Ik heb maar 1 tip: misschien kunnen de docenten meer op mensen gaan letten in de les en minder waarschuwingen geven want nu is iedereen afgeleid . Dus gewoon meer straffen als iemand zich niet weet te gedragen.

Photoshop gezicht verwisselen

Gezicht verwisseld

Ik heb ik deze Opdracht een gezicht verwisseld, Vorig jaar had ik Boef zijn gezicht op die van Donny van de Beek gezet.

Dit jaar heb ik Het gezicht van een man en een vrouw verwisseld met hulp van een YouTube video en later heb ik de foto geedit in 3D paint.

Programma: Adobe Photoshop, 3D Paint

De opdracht ging wel goed alleen moet ik meer werken in de les en niet in mijn tussenuren. In ieder geval is die nu wel ingeleverd alleen wel een paar dagen te laat maarrrrrr hij is er wel.

Photoshop gezicht verwisselen

Dit was voor de Photoshop
Dit was na de Photoshop

In deze opdracht moesten we een gezicht photoshoppen. Volgens mij is dit wel aardig gelukt. Het programma dat we moesten gebruiken was Adobe Photoshop. Wat ging er goed:

  • Het gebruiken van het programma
  • Het gebruiken van Rimpels
  • Het Inleveren op de website

Wat ging er niet goed:

  • Het optijd inleveren van deze opdracht
  • Het werken in de les

Ik heb me volgens mij wel gewoon goed gehouden aan de eisen van deze opdracht. Alleen ik heb me niet aan de deadline gehouden maar ik denk dat dat ook kwam door de uitval van de laatste tijd.

Marvelapp Tin50+

https://marvelapp.com/h730hf9

Programma: Marvelapp

Wat ging er goed: het samenwerken ging prima ( op het begin ). De app maken ging ook redelijk snel. alles ging best wel goed.

Wat ging er niet zo goed: het was wel jammer dat we allemaal individueel een app moesten maken.

Informatie over de app: het is een online datingsapp voor ouderen die boven de 55+ zijn. Het is niet heel moeilijk dus de app is goed bestendig voor de ouderen. alleen maar een naam wachtwoord mail en foto toevoegen en het is klaar.

3D dier illustrator

Programma: Adobe Illustrator

Bij deze opdracht moes ik een 3D dier maken. Ik vond het een lastige opdracht omdat het ingewikkeld was om de goede maat lijn te krijgen zodat het 1 geheel was. Wat er goed ging was het bedenken welk dier ik zou gaan maken. Ik denk dat ik beter een ander dier had kunnen maken omdat hij niet super origineel is.

Telefoon hoesje maken.


Ik heb dit 3D Iphone hoesje gemaakt met het programma Tinkercad gemaakt. De opdracht vond ik zelf niet moeilijk want het was goed uitgelegd in de tekst van de opdracht. Wat ik volgende keer beter kan doen is om het wat sneller in te leveren en minder afgeleid werken. Voor de volgende keer kan ik er misschien wat extra’s aan toevoegen om de telefoonhoesje wat op te fraaien. Ik vond de opdracht zelf erg leuk om te doen want ik vind het erg leuk om met programma’s spullen te maken.

Stopmotion Filmpje

Ik heb met Mels, Nikki en Xiu Ming een Stopmotion filmpje gemaakt over hoe we een computer uit elkaar halen omdat een man hem van een flat afgooide. Als je meer over deze video wilt weten kijk hem dan af.

INFORMATIE:

Edits: Movavi Video Editor
Wat ging goed: De samenwerking aan de video ging zeer goed, de taken werden eerlijk verdeeld.
Wat ging slecht: Er bleef nog een watermerk in de video staan en dat ging niet weg. ( anders moest je betalen)
Datum Inleveren: 29-1-2019

Photoshop gezicht verwisselen

In deze opdracht moest ik een gezicht verwisselen, ik heb rapper Boef zijn gezicht in het lijf van rapper Sjors gezet. Ik heb alleen de oren niet verwisseld zodat het groter lijkt. 

 

Programma: Adobe Photoshop

Wat ging Goed: Volgens Mij is de achtergrond perfect! ook goede textures.

Wat ging fout:  Ik heb de oren niet goed geplakt, dus het zijn nog de oren van rapper Sjors.

Deadline:  Ik was veel te laat voor de deadline, maar ik heb het nu toch nog ingeleverd.

Eigen poppetje Ontwerpen

In deze opdracht moesten we zelf een poppetje ontwerpen, alleen we moesten dit poppetje ook neerzetten in een mooie omgeving. Dit is volgens mij best aardig gelukt. Ik heb dit binnen een anderhalve les gedaan er is eigenlijk niet echt iets fout gegaan.

Programma:  Adobe Illustrator 

Hoe kan het de volgende keer beter gaan: Ik kan de volgende keer minder vragen stellen en meer zelf gaan uitzoeken hoe het moet door middel van bijvoorbeeld: Youtube of Internet.

De eisen:  De eisen waren om een eigen poppetje te maken en hem een mooie achtergrondomgeving te geven. 

De deadline: Ik heb me wel aan de deadline gehouden omdat ik er maar een anderhalf lesuur over gedaan heb. ( inclusief tekst ).

Leuk/Leerzaam: Ik vond deze opdracht wel leuk, ik vond het leuker dan de vorige opdracht. Ik vind het ook wel leuk dat ik nu weet hoe ik met Adobe Illustrator om kan gaan. En dat ik nu zelf dingen kan ontwerpen.