surrealistische fotoshop

Dit is mijn fotoshop foto, ik vond het een grappig idee om mezelf op verschillende plekken op andere manieren in een foto te zetten en wat mij betreft is dat best gelukt.

Het was een leuke opdracht en was nog wel prima te doen met een klein beetje hulp.

de tweede heb ik er nog extra bij gedaan als wedstrijdje met Tijn omdat we tijd over hadden.

marvel app

https://marvelapp.com/93jhi48

ik vond het wel een leuke opdracht. Niet te moeilijk en gewoon prima te doen soms had ik wel wat hulp nodig maar veel was het niet. Zeker wel interessant alleen de onderwerpen waar je uit kon kiezen waren best saai

cospaces

cospaces was een best leuke opdracht en ook wel te oen maar gelukkig had ik wel tijn die me hielp als ik het niet snapte.

ik vond het leuk om het zelf te kunnen verzinnen dus was best prima.

prima uitleg gehad en verder helemaal prima.

telefoon hoesje

dit was het telefoon hoesje hij was wel net iets te klein en ik wil mijn telefoon niet beschadigen het was een redelijk moeilijke opdracht maar als je het eenmaal begrijpt is het prima te doen ik was wel blij toen ik er mee klaar was maar toch wel een leuk idee zo een telefoon hoesje

poppetje maken

voor deze opdracht moesten we poppetjes maken in illustrator het was een redelijk leuk iets om te doen maar toch was ik blij dat ik het anders mocht doen omdat ik het vorig jaar al gedaan had het was prima te doen en leuk om wat te verzinnen en was alleen jammer dat de uitleg video zo verouderd is.

telefoon hoesje

was echt geen leuke opdracht maar als je hem snapt is het best makkelijk het was veel werk en best moeilijk om hem goed op maat te krijgen ik vind wel dat het redelijk gelukt was maar het paste jammer genoeg niet.

gezicht verwisselen

dit is lil pump met het gezicht van Thierry baudet

prima opdracht en niet te moeilijk maar sommige dingen waren wel onduidelijk over hoe ik sommige dingen moest doen maar het is prima gelukt

gezicht bewerken

dit was Thierry baudet

ik vond dit een redelijk leuke opdracht en best grappig om te maken

het heeft me niet lang gekost en toen ik het eenmaal snapte ging het best lekker dus prima opdracht

Robotica

Wij hebben een robot geprogrammeerd om door een doolhof heen te bewegen zonder hulp van ons het is gelukt na lang proberen en we waren best blij toen t was gelukt. We hebben een soort kap gemaakt voor om de robot zodat ie er wat cooler uit zag en stickers erop gemaakt voor de mooi het ging redelijk goed maar was wel erg moeilijk maar t is gelukt.

spin lasersnijder

voor dit ontwerp heb ik adobe illustrator gebruikt

ik heb verschillende dingen gemaakt maar deze was het leukst en was steviger

ik zou de volgende keer de pootjes wat langer en breder willen maken

het ging gewoon goed

was vrij snel klaar

ik moest wel wat vragen maar ging prima

was super leuk om wat te bedenken