Photoshop

Bij deze opdracht moest je een foto van jezelf fotoshoppen. Ik heb met het programma Adobe Photoshop CC 2020 gewerkt. Ik was snel klaar en alles verliep goed. Ik heb de deadline gehaald. Ik vond het een leuke opdracht,.

Cospaces Dierentuin

Bij deze opdracht moest ik een dierentuin gaan maken in het programma Cospaces. In mijn wereld kan de beer bewegen en de mensen praten met elkaar. Ook kan je de auto laten wegrijden. De volgende keer zou ik de opdracht sneller willen inleveren. Ik heb me aan de eisen gehouden behalve de deadline want die heb ik niet gehaald. Omdat ik het niet helemaal snapte. Ik vond het een leuke opdracht.

eigen poppetje maken

bij deze opdracht moest ik een eigen poppetje maken ik heb hierbij het programma illustrator gebruikt. ik vond het een leerzame opdracht. ik ben wel te laat met inleveren omdat ik het over het hoofd heb gezien.

Stopmotion Filmpje

Bij deze opdracht moest je een stopmotion filmpje maken. Ik heb met het programma Kinemaster gewerkt. In deze opdracht ging het goed omdat het snel ging en daarom hadden we ook de opdracht snel af. De volgende keer kunnen we misschien beter de taken verdelen. Ik heb me niet gehouden aan de eisen want heb namelijk de opdracht te laat ingeleverd. Ik vond het een leerzame opdracht want ik wist eerst nog niet hoe je zo’n stopmotion filmpje maakt.

poppetjes maken

In deze opdracht moest ik poppetjes maken en die een kleur geven. Ik heb gebruik gemaakt van het programma illustrator. In deze opdracht gingen best wel veel dingen fout omdat ik niet wist hoe je het hele poppetje moest kopiëren dus ik moest elk poppetje proberen precies hetzelfde te maken. De volgende keer zou ik eerder aan deze opdracht willen beginnen en hem eerder af willen krijgen. Ik heb me niet gehouden aan de eisen omdat ik eerst het poppetje van iemand anders heb gekopieerd en die op mijn site gezet. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet wist wat ik moest doen en het allemaal een beetje onduidelijk was. Ik zou het fijner vinden als de docenten voortaan beter uitleggen hoe je zo’n poppetje moet maken en kopiëren. Ik vond dit niet zo’n leerzame opdracht omdat ik het niet leuk vond en ik vind dat je er niet zo veel van leert.

Telefoon hoesje

In deze opdracht is de bedoeling om een telefoonhoesje te maken in de vorm van jou telefoon. Ik heb gebruik gemaakt van het programma tinkercad. In deze opdracht ging bijna alles goed, ik maakte bijna geen fouten en alles verliep goed. De volgende keer zou ik dit eerder willen inleveren op mijn site want ik was namelijk te laat. Ik heb me gehouden aan de eisen behalve dat ik hem net iets te laat heb ingeleverd. hierdoor heb ik me niet aan de deadline gehouden. ik vond het een leerzame opdracht omdat ik niet wist hoe je zo makkelijk een telefoon hoesje kon maken en uitprinten met een 3D printer.

gezicht vervormen

in deze opdracht is de bedoeling dat je een gezicht vervormd, ik heb dit gezicht vervormd in het programma photoshop CC 2018. De opdracht ging goed en was er snel mee klaar, de volgende keer zou ik graag wat sneller willen weten hoe alles werkt, ik denk dat ik wel aan alle eisen voldoe want de persoon waarvan ik het gezicht heb vervormd is totaal veranderd. ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik problemen had met het erop zetten op de site en downloaden. meer duidelijkheid over de sites. ik heb er niet zo veel van geleerd omdat ik er snel mee klaar was en heb maar wat gedaan om het gezicht anders te krijgen.

gezicht verwisselen

ik heb niet zo lang aan dit project gewerkt want had dit al een keer eerder gemaakt maar die raakte ik toen kwijt en toen maakte ik dit omdat ik al dingen wist over hoe dit moest