poppetjes maken

In deze opdracht moest ik poppetjes maken en die een kleur geven. Ik heb gebruik gemaakt van het programma illustrator. In deze opdracht gingen best wel veel dingen fout omdat ik niet wist hoe je het hele poppetje moest kopiëren dus ik moest elk poppetje proberen precies hetzelfde te maken. De volgende keer zou ik eerder aan deze opdracht willen beginnen en hem eerder af willen krijgen. Ik heb me niet gehouden aan de eisen omdat ik eerst het poppetje van iemand anders heb gekopieerd en die op mijn site gezet. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet wist wat ik moest doen en het allemaal een beetje onduidelijk was. Ik zou het fijner vinden als de docenten voortaan beter uitleggen hoe je zo’n poppetje moet maken en kopiëren. Ik vond dit niet zo’n leerzame opdracht omdat ik het niet leuk vond en ik vind dat je er niet zo veel van leert.

Telefoon hoesje

In deze opdracht is de bedoeling om een telefoonhoesje te maken in de vorm van jou telefoon. Ik heb gebruik gemaakt van het programma tinkercad. In deze opdracht ging bijna alles goed, ik maakte bijna geen fouten en alles verliep goed. De volgende keer zou ik dit eerder willen inleveren op mijn site want ik was namelijk te laat. Ik heb me gehouden aan de eisen behalve dat ik hem net iets te laat heb ingeleverd. hierdoor heb ik me niet aan de deadline gehouden. ik vond het een leerzame opdracht omdat ik niet wist hoe je zo makkelijk een telefoon hoesje kon maken en uitprinten met een 3D printer.

gezicht vervormen

in deze opdracht is de bedoeling dat je een gezicht vervormd, ik heb dit gezicht vervormd in het programma photoshop CC 2018. De opdracht ging goed en was er snel mee klaar, de volgende keer zou ik graag wat sneller willen weten hoe alles werkt, ik denk dat ik wel aan alle eisen voldoe want de persoon waarvan ik het gezicht heb vervormd is totaal veranderd. ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik problemen had met het erop zetten op de site en downloaden. meer duidelijkheid over de sites. ik heb er niet zo veel van geleerd omdat ik er snel mee klaar was en heb maar wat gedaan om het gezicht anders te krijgen.

gezicht verwisselen

ik heb niet zo lang aan dit project gewerkt want had dit al een keer eerder gemaakt maar die raakte ik toen kwijt en toen maakte ik dit omdat ik al dingen wist over hoe dit moest