illustrator poppetje

poppetje-maken-tekenen-foto

Je moest een poppetje maken. We hebben gewerkt in illustrator. Het is een nagemaakt poppetje van een filmpje. ik vind de opdracht wel goed gelukt. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel goed lijken op de gene die we na moesten maken. Geen tips voor de leraar. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik werken met illustrator.

hoofd verwisselen

Je moest een gezicht verwisselen. We hebben gewerkt in fotoshop. Het zijn Donald Trump en Arnold Schwarzenegger ik vind de opdracht wel goed gelukt alleen is het hoofd van Donald Trump een beetje roder dan het lichaam maar dat was erg moeilijk. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel origineel. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet kon inloggen en daar heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb geen tips voor de lerares. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik hoofde verwisselen.

telefoon hoesje

Je moest een telefoon hoesje maken. We hebben gewerkt in thinkercart. Ik vind de opdracht wel goed gelukt je ziet er goed in dat het een telefoon hoesje is. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel mooi gelukt. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet kon inloggen en daar heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb geen tips voor de lerares. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik 3D ontwerpen maken.

gezicht vervormen

Je moest een gezicht vervormen. We hebben gewerkt in fotoshop. Ik vind de opdracht wel goed gelukt je ziet er niet heel goed meer in wie het is. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel origineel. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet kon inloggen en daar heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb geen tips voor de lerares. ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik hoofde vervormen.