de vakantie app (marvel app)

https://marvelapp.com/77f25ii/screen/70706818

Je moest een app maken. We hebben gewerkt met marvel app. Het is een zelf bedachte app over vakantie in eigen land. ik vind de opdracht prima gelukt alleen redelijk snel afgemaakt. Ik heb me gehouden aan de eisen. Geen tips voor de leraar. Ik vond het een leerzame opdracht want nu weet ik een klein beetje hoe ik een app moet maken. ik heb nu een link met mijn app toe gevoegd.

cospace eigen 3D wereld

Je moest een 3D wereld maken en de dieren/poppetjes laten bewegen. We hebben gewerkt in cospace. Het is een plekje met een paar huizen met veel dieren want je moest een soort dieren tuin maken. ik vind de opdracht wel goed gelukt. Ik heb me gehouden aan de eisen. Geen tips voor de leraar. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik een klein beetje programmeren. ik heb nu mijn eigen zelf bedachten boerderij/vakantie park toe gevoegd ik vind hem wel leuk gelukt.

illustrator poppetje

Je moest een poppetje maken. We hebben gewerkt in illustrator. Het is een nagemaakt poppetje van een filmpje. ik vind de opdracht wel goed gelukt. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel goed lijken op de gene die we na moesten maken. Geen tips voor de leraar. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik werken met illustrator. ik heb nu mijn eigen poppetje toe gevoegd ik vind hem wel grappig.

hoofd verwisselen

Je moest een gezicht verwisselen. We hebben gewerkt in fotoshop. Het zijn Donald Trump en Arnold Schwarzenegger ik vind de opdracht wel goed gelukt alleen is het hoofd van Donald Trump een beetje roder dan het lichaam maar dat was erg moeilijk. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel origineel. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet kon inloggen en daar heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb geen tips voor de lerares. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik hoofde verwisselen.

telefoon hoesje

Je moest een telefoon hoesje maken. We hebben gewerkt in thinkercart. Ik vind de opdracht wel goed gelukt je ziet er goed in dat het een telefoon hoesje is. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel mooi gelukt. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet kon inloggen en daar heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb geen tips voor de lerares. Ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik 3D ontwerpen maken.

gezicht vervormen

Je moest een gezicht vervormen. We hebben gewerkt in fotoshop. Ik vind de opdracht wel goed gelukt je ziet er niet heel goed meer in wie het is. Ik heb me gehouden aan de eisen en ik vind hem wel origineel. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik niet kon inloggen en daar heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb geen tips voor de lerares. ik vond het een leerzame opdracht want nu kan ik hoofde vervormen.