de co-spaces opdracht

ik vond dit een moeilijke opdracht i v m dat we het thuis moesten doen en er minde uitleg is dan dat je bij een normale les hebt wat natuurlijk gewoon volkomen te begrijpen is maar het verijsde meer zelfstandigheid en doorzettingsvermogen om dit te doen en uiteindelijk is het wel een beetje gelukt denk ik. wat ik hiervan heb geleerd is dat het heel moeilijk is om een wereld te maken en dat ik niet heel goed ben in programmeren maar ik wel me best heb gedaan.

stop motion video

we hebben een planning gemaakt en we hebben een video genaamd stop motion gemaakt over het demonteren van een computer en het benoemen van de onderdelen.

ik heb dit samen met sam en michelline en lucas gedaan

moeilijke opdracht vooral het bewerken van de video

Hoesje

ik heb een telefoon hoesje gemaakt .

het heeft een ingang om op te laden, vingerscan vakje, camera vakje,geluid vakje, oortjes uitgang, volume knop uitgang,en het heeft een randje waar je je telefoon in kan vastklikken.

ik vond het een leuke en leerzame opdracht

ik heb gewerkt met tinkercad

Photoshop

het ging goed .
het was leuk.
geen probleem tegen gekomen.

ik leerde om hem beter op te slaan.

ik heb gewerkt met adobe photoshop.


dit is de originele afbeelding.
Dit was een leuke opdracht.
Ik heb adobe photoshop gebruikt.
Ik ben geen probleem tegengekomen.
Ik heb gekozen voor deze gezichten omdat ik dit origineler vind dan donald trump zijn gezicht.
Wat niet makkelijk ging is om een rare fout te herstelllen maar op een gegeven moment was het weg en kon ik verder. Wat wel goed ging is de gezichten swappen.

Illustrator oefening

De opdracht was om een YouTube instructie video te kijken om om te leren gaan met illustrator van adobe. Het ging best goed alleen het opslaan ging er iets mis dus moest ik hem opnieuw doen. Ik moest hem helemaal nadoen en het heeft dezelfde kleuren en zo de eis was om een dikke lijn te hebben en dat had ik bij de laatste. Het is mij gelukt om hem op tijd te maken want ik hoefde niet na te blijven om hem af te maken. Het was een leuke opdracht alleen hadden we meer uitleg moeten krijgen over het juist opslaan van het ding.
Daarna moesten we een eigen poppetje maken en een andere achtergrond erachter fotoshoppen. Ik heb aan de eisen voldaan want ik vind mijn poppetje goed gelukt