CoSpaces eigen Wereld maken

De opdracht was dat je een eigen boederij/wereld deze opdracht is verzonnen doordat corona kwam. Ik heb met het programma Cospaces gewerkt. Aan deze opdracht ging de opdracht doen. wat er de volgende keer beter kan is het eerder inleveren en maken. Ik heb me aan de eisen gehouden. Ik heb me niet aan de deadline dat kwam omdat ik niet goed georganiseerd was in de corona tijd. Ik heb geen tips voor de opdracht. Ik vond het een leuke en orginelen opdracht.

illustrator Poppetje

De opdracht was dat je vijf verschillende poppetjes ging maken in illustrator. We hebben met het programma illustrator gewerkt. De opdracht ging best wel makkelijk ik had de opdracht best wel snel af. De volgende keer kunnen de armen beter worden gemaakt. Ik heb me aan alle regels gehouden. Ja het was op tijd af maar er ontbrak nog een verhaal bij het werk. ja ik heb me aan punten en hoofdletters gehouden. Ik heb geen tips voor deze opdracht. ja ik vond het een leuke opdracht.

PHOTOSHOP OPDRACHT WAARBIJ JE DE HOOFDEN GING VERWISSELEN .

De opdracht was dat je van een afbeelding de hoofden bijvoorbeeld moest verwisselen. We werkten met het programma Ps (Photoshop). De opdracht ging goed de hoofden werden verwisselt. De volgende keer zou de hoofden iets beter verwisselt worden. ik heb me aan de eisen gehouden. ja ik had het op tijd af maar het verhaal was er nog niet. ik geen tips het was een goede opdracht. Ja het was een leerzame oefening want ik kon dit nog niet en nu wel.


PHOTOSHOP VERANDERINGEN MAKEN VAN HET MENS ZE HOOFD.

De opdracht was dat je een afbeelding moest bewerken bijvoorbeeld de ogen het hoofd formaat. Ik werkten met het programma Photoshop. Deze opdracht ging erg goed en werd vrij simpel gedaan. Er kon niks beter gaan aan deze opdracht vind ik zelf. Ik heb me aan alle eisen en regels gehouden. Ja het is gemaakt met punten en hoofdletters het verhaal. Geen tips. Het was een leuke leerzame oefening

GAME KARAKTER

We moesten een game karakter maken. Ik werkte met het programma illustrator. Deze opdracht ging goed alles ging goed ik vind het een goed game poppetje. Naar mijn mening kon er niks beter gaan met het maken van het poppetje. Ik heb me aan alle eisen gehouden van de opdracht . Het poppetje was op tijd af maar alleen het verhaal niet die moest nog goed gemaakt worden. Geen tips heb ik. Ik vond de opdracht niet heel leuk om te doen om het saai was.

We moeste een hoesje maken voor onze eigen telefoon. Ik heb gewerkt met het programma tinkercad. Het ontwerp maken ging goed ik was best wel snel klaar. De volgende keer kan ik beter de afmetingen maken dat die er precies inzit. Ik heb me gehouden aan de eisen en regels hoe je alles moet doen enzovoort. Ik was op tijd met inleveren. Alles staat met hoofdletters en punten. Ik heb geen tips voor de docent. Ik vond het een leuke 3D opdracht want je gaat iets maken voor jezelf waar je ook nog wat aan hebt