IT&m

deze hoort nog bij cospace edu programmeren de eerste is voor de olifant en de 2de voor de tiger

cospace edu eigen dierentuin maken

voor it&m moest ik een eigen dierentuin maken in cospace edu. Het was een hele leuke opdracht en een kleurrijke opdracht zoals je hier boven ziet ik heb er veel van geleerd. ik zo het graag nog een keertje doen maar dan wel meer uitleg maar dat gaat een beetje lastig in deze tijd waar we in leven. voor de rest een leuke opdracht. Ik had helaas geen dieren kunnen laten programmeren omdat ik het niet weet hoe dat werkt en filmpjes op youtube gezocht maar niks gevonden. nog een fijne pinksteren en veel plezier met nakijken.

in deze video gaan we een computer uit elkaar halen, en alle onderdelen aan jullie laten zien. We hebben de video bewerkt in Adobe premier pro. het goede wat we gedaan hebben was alle onderdelen laten zien. De volgende keer gaan we proberen beter te gaan filmen. Voor de rest vond ik het een leuke en leerzame opdracht ik hoop op nog meer van deze opdrachten

smartcapture

ik moest van me It&m docent een eigen hoesje maken in Tinkercad voor je telefoon.

ik vond het een leuke ervaring om met tinkercad te werken. de opdracht was duidelijk en heb me aan de regels gehouden. ik dat we nog een keer zoiets gaan doen met tinkercad.

Photoshop

We moesten met IT&m een gezicht verwisselen in Photo shop ik vond het heel leuk en grappig vond het wel moeilijk maar ik heb er wel veel van geleerd.