Telefoonhoesje 3D-printer

De opdracht was dat je een telefoonhoesje ontwerpt die dan vervolgens door de 3D-printer uitgeprint kan worden.

Voor deze opdracht gebruikte wij het programma tinkercad, het is een programma om ontwerpen te maken die worden geprint in een 3D-printer.

Helaas is mijn hoesje mislukt, dat komt doordat hij veel te groot is. Wat is er goed gegaan? – De kleur is super mooi – De gaten zitten op de goede plekken

Wat is niet goed gegaan? – Hij is veel te groot

Wat vond ik ervan? ik vond het een super leuke opdracht, alleen was het wel erg lastig met de maten van de telefoon.

De volgende keer zou ik de maten beter moeten doen.

gezicht vervormen

wij hebben een foto van internet moeten hallen om zo in Adobe Photoshop CC, een gezicht van iemand te vervormen. Je had daarvoor speciale tools op dat te doen. Dit vond ik een hele leuke opdracht om te doen, omdat het er grappig uitziet en omdat je lekker creatief kan zijn.

gezicht verwisselen

Voor deze opdracht moesten we 2 foto’s van internet halen. daarvan moesten we hun gezichten verwisselen. Hier ziet u het gezicht van doutzen kroes op het hoofd van justin bieber. Deze opdracht vond ik iets minder leuk omdat ik het erg moeilijk vond om het gezicht goed te laten vloeien met het hoofd.

Poppetje maken in illustrator

In die les kregen wij de opdracht om een poppetje in illustrator te maken, aan de hand van een filmpje op YouTube. Aan het begin van de opdracht was het nog erg moeilijk om in illustrator te werken. Maar door het filmpje werd het steeds makkelijker. Zelf vond ik het een leuke opdracht om te doen, maar er zat wel veel tijd in. Maar dat is ook wel logisch als je voor de eerste keer iets maakt in illustrator. Toen we klaar waren met de opdracht mochten we zelf een superheld maken.

dit zijn de poppetjes die ik heb gemaakt
dit is de superheld die ik heb gemaakt ik noem hem de: brandheld (brand= merk)