Telefoonhoesje

In deze opdracht is deels goed gegaan want, ik heb de camera stukgoed er op gedaan dus ik kan normale foto’s maken. Wat ook goed ging was dat ik de hoesje snel in elkaar had gezet. Wat niet goed ging is dat de lengte te kort is en de dikte van mijn telefoonhoesje iets te klein was. Wat ook niet goed was dat mijn hoesje was uitgeprint maar later kwijt was. Ik heb de telefoon hoesje gemaakt via de site Tinkercad

Stopmotion itm Duinzigt

Ik moest voor IT&M een stop motion video maken met een groepje van vier. Ik was de persoon die ging helpen met de computer onderdelen. Samen gingen we aan de slag. We hebben met 2 programma’s gewerkt die op je telefoon staan namelijk: met Kinemaster en met Stop Motion Studio. We gebruiken Stop Motion Studio om gebruikt te maken van de foto´s en achter elkaar te zetten. We gebruiken Kinemaster om het filmpje te bewerken en de namen van de onderdelen erbij te zetten. Ik vond het goed gaan toen we die onderdelen steeds verder moesten schuiven, het is wel mooi geworden vind ik. De samenwerking ging wel goed maar af en toe werden er een paar kinderen afgeleid en gingen ze kletsen. Ik denk dat het filmpje wel aan de eisen voldoet omdat we de belangrijke onderdelen hebben benoemd en we hebben de computer een soort van in brand gezet en ik vind dat dat wel een origineel idee is. Ik heb de video op tijd ingeleverd. Aan het begin had ik het er over dat ik de opdracht niet alleen had gedaan maar dat ik het in een groepje had gedaan. Het ging heel goed maar af en toe waren wij een beetje afgeleid. uiteindelijk is het wel gelukt. We hadden ook allemaal taakjes in de groep, elke dag kregen we weer nieuwe taken. Ik had de ene helft van de lessen een andere docent dan nu daarom was er een beetje verwarring. maar ik vond het wel gewoon een leuke opdracht. Sommige stukjes vond ik wel wat moeilijker. Maar het is uiteindelijk wel gelukt en daar ben ik blij mee. Ik weet nu meer over computers en de inhoud van een computer.

Gezicht verwisselen

De opdracht was om twee afbeeldingen te zoeken en de gezichten te verwisselen. Ik heb met het programma Adobe Photoshop gewerkt. Ik vind ‘m zelf erg origineel. Ik heb met moeite deze opdracht gedaan. Een tip voor de docent is dat er meer duidelijke uitleg moet zijn over hoe het programma werkt. Ik vond het een leuke opdracht.

Gezicht vervormen

De opdracht was om een afbeelding te kiezen en het gezicht te vervormen zodat je ‘m niet meer terug herkent. Ik heb met het programma Adobe Photoshop gewerkt. De opdracht vond ik lastig, want ik wist niet zo goed wat je moest doen in Adobe Photoshop. Een tip voor de docent is dat er meer duidelijkheid gegeven kan worden.