Telefoon Hoesje

Dit is mijn Telefoon Hoesje die ik heb gemaakt voor IT&M het lukte met de deadline ondanks dat de website niet wou uploaden mijn afbeelding maar voor de rest ging alles wel goed hij paste uiteindelijk niet omdat ik was vergeten dat de maten iets groter moesten dan de maten van de telefoon zelf de Iphone 7 ik heb op de voorkant van het Telefoon Hoesje Geit geschreven het was heel leuk om te maken en het lukte best goed met wat hulp van klasgenoten.

stop motion

IT&M Stop Motion

Dit is mijn IT&M Stop Motion het is best wel goed gelukt maar het kon beter 

het was best wel veel werk maar het is gelukt met de deadline ondanks de website doordat die niet werkte het was een hele leuke opdracht en was heel iets anders dan normaal.

ik hoop ook dat u hem mooi vind en goed gelukt ik zat in het groepje bij: Janneke, Daan, Mijzelf en nog een kind de samenwerking verliep best wel goed!

https://youtu.be/gwd5BCX_2zw

illustrator poppetje

Dit is mijn Illustrator Poppetje hij ging best wel goed met maken hij wilde ook niet uploaden naar de website, ik moest veel vormen gebruiken dat was wel best lastig om te doen maar is uiteindelijk toch gelukt, hij is best mooi geworden vind ik het was gelukt met de Deadline ondanks de website het is allemaal gelukt uiteindelijk.