CoSpace Edu

De opdracht CoSpace is dat je door middel van een programmeren. En dan jou wereld in elkaar kan zetten dat doe je door codes aan je personage te geven. Ik vond dit een leuke uitdagende opdracht. Alleen sommige dingen waren wel lastig. Namelijk dat code taal dat vond ik erg lastig. Maar verder ging deze opdracht goed en begreep ik alles. Ik vond dit een leerzame opdracht want ik weet nu hoe ik met CoSpace Edu een wereld in elkaar kan zetten.

Hoesje 3D printen

Ik moest voor deze opdracht met Tinkercad een 3D hoesje maken en je moest dus ook de afmetingen van je telefoon meten en in het computer programma zetten en als je dit hebt gedaan dan wordt dit in een 3D printer uitgeprint en krijg je die zo snel mogelijk.

Ik heb hier van geleerd om met een nieuw computersysteem te moeten werken ik vond dit erg lastig maar het is gelukt. Het hoesje was wel iets te klein maar dat is een kwestie van oefenen. Ik vond dit een erg leuke opdracht op alle problemen na.

Stop Motion computer

Ik heb in een groepje van vier een stop motion video gemaakt wij hebben hier 3 a 4 lessen aangewerkt. ik heb hier van geleerd hoe een computer in elkaar zit en hoe je die in elkaar kan zetten maar ook hoe een video bewerk app werkt. \ik vond dit een leuke opdracht om te doen omdat we niet in ons eentje werkte maar met meer. De opdracht was om te leren hoe een computer in elkaar zit n dat je leert wat zijn de functies van de onderdelen in een computer.

Gezichten verwisselen

Ik heb van de Stokes twins de hoofden verwisseld met het programma Photoshop. Ik vond deze opdracht leuk om te doen en heb meer geleerd van het programma Photoshop. Deze opdracht was wel lastiger dan de opdracht bewerken van foto.

Bewerken foto

Ik heb een foto van Brad Pitt bewerkt en ik heb dat gedaan met het programma Photoshop. Ik vond deze opdracht erg leuk om te doen. Het bewerken ging vrij makkelijk en was niet zo moeilijk. Ik heb van deze opdracht geleerd hoe ik met het programma Photoshop moet werken.