3D dierentuin in cospaces

Dit is mijn gemaakte dierentuin in CoSpaces.

Zoals je in het filmpje kunt zien heb ik gebruik gemaakt van:

-Hout

-Steen

– Glas

De dierentuin heeft 4 dierenverblijven.

Ondanks het thuis zitten door het Corona virus is het toch gelukt en het programmeren ook.

Wat ik minder leuk vond aan de opdracht was dat je niet makkelijk je beeld kon bewegen. Wat wel makkelijk was is dat je alles makkelijk kon slepen en plaatsen.

Ik heb geleerd dat je in dit programma ook kunt programmeren.

Poppetjes maken met illustrator

Ik heb over deze opdracht ongeveer 50 minuten gedaan, met behulp van Tijn is het mij gelukt. Ik heb met Adobe Illustrator deze 5 poppetjes ontworpen.

De opdracht was best lastig omdat je steeds van het filmpje weer naar Adobe Illustrator moest waardoor je het steeds was vergeten.

De opdracht is gelukt en ik voldoe aan alle eisen.

Stopmotion

Bij deze opdracht moesten wij een verhaal bedenken, ons verhaal gaat als volgt, veel plezier met kijken! Ik heb samengewerkt met Job, Tijn en Lucas.

Welk programma hebben we gewerkt? : We hebben met het toevoegen van teksten / audio hebben we met “Filmmaker”gewerkt op Android.

Wat ging er goed aan deze opdracht? : In deze opdracht ging er niet veel fout waardoor alles zelf makkelijker ging, daardoor konden we goed doorwerken zonder enige tegenslagen, en het maken van het filmpje ging ook goed.

Wat zou er de volgende keer beter kunnen? : De volgende keer zou ik meer tijd in het filmpje zetten door meer foto’s te maken van 1 beweging, zodat je de teksten goed kon lezen. Het recht houden van de computerkast ging ook wel eens fout.

Heb jij je gehouden aan de eisen van de opdracht? : Ja we hebben de computer uit elkaar gehaald en in elkaar gezet op dezelfde manier hoe het eerst zat, daarnaast hebben we ook informatie toegevoegd aan de onderdelen van de computer in het stopmotion filmpje. Helaas missen wij wel wat meer onderdelen dan de andere computers.

Heb je je aan de deadline gehouden? : Ja we waren zelfs eerder klaar dan de deadline, doordat iedereen verschillende taken had ging alles veel sneller.

Opdracht Scrum wat heb je gedaan en wat was jou taak? : Mijn taak binnen de groep was informatie opzoeken van verschillende computer onderdelen, en die in een computer moeten en ik heb dat in een word document gezet en uitgeprint, ik heb ook de foto’s gemaakt van de stop motion en de teksten toegevoegd van de onderdelen.

Vond je het een leuke leerzame opdracht? : Ik vond het een leerzame opdracht ik weet hierdoor verschillende computer onderdelen te benoemen.

Gezicht verwisselen

Ik heb nadat ik hem kwijt ben geraakt gelijk een nieuwe gemaakt, maar hier is hij. De dubbelen mevrouw van Oranje! Het ging niet zo makkelijk, maar toch is het gelukt.

Veel plezier met bekijken,

Roel Schaart

TELEFOON HOESJE MAKEN MET DE 3D PRINTER

Welk programma hebben we gewerkt? : Bij deze opdracht hebben we het programma Tinkercad gebruikt, met dat programma kun je 3D-voorwerpen printen.

Wat ging er goed aan deze opdracht? : Met behulp van andere is het gelukt.

Wat zou er de volgende keer beter kunnen? : Ik zou misschien de minder sterke stukken kleiner kunnen maken.

Heb jij je gehouden aan de eisen van de opdracht? : Ja, mijn telefoon paste in het hoesje en hij bleef recht op staan.

Heb je je aan de deadline gehouden? : Ja ik was zelfs eerder klaar dan de deadline.

Vond je het een leuke leerzame opdracht? : Ik vond het een leuke opdracht, ik weet nu hoe ik zelf een telefoon hoesje moet maken.

PHOTOSHOP GEZICHT VERVORMEN

Deze les hebben zijn we begonnen met de 1e IT&M les, we zijn gelijk begonnen met deze opdracht. Ik heb bij deze opdracht Adobe Photoshop gebruikt. Ik denk dat ik de volgende keer een betere foto kan gebruiken, want deze persoon ken je niet en dus zie je ook niet wie het normale persoon is. Bij deze opdracht heb ik me aan alle eisen voldaan. Ik heb mij aan de deadline gehouden, ik had alleen een 1.1 dus ik heb het bericht aangepast. Deze opdracht was best makkelijk dat ik bijna geen hulp nodig had. Het was een leerzame opdracht, ik denk alleen niet dat ik het later ooit nodig heb.

Veel plezier met kijken,

Roel Schaart