gezicht verwisselen

we hebben bij itm een opdracht moeten maken om een gezicht te verwisselen en ik heb erdogan en putin gebruikt en dit is het eindresultaat en het is erg goed gelukt zoals je kunt zien en heb me best erop gedaan en we hebben het gemaakt in adobe photoshop

gezicht vervormen

dit is putin we hebben met de klas een opdracht moeten maken om een gezicht te vervormen en dit is het geworden ik heb putin gekozen en ik heb mijn best gedaan en dit wat je hierboven of hieronder ziet is het eindresultaat van putin zijn hoofd ervoor en erna

stopmotion

we hebben bij IT&M een stopmotion gemaakt en er ging soms wel even wat mis maar we hebben het voltooid er gingen een paar dingen fout namelijk: ik was soms wel een beetje te druk en de samenwerking was soms niet heel goed maar er gingen ook veel dingen goed zoals: de samenwerking ging meestal wel goed en we hebben samen veel voor elkaar gekregen. dit is de link van het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=A3rIGKQ5GY8 dit is het filmpje maar het gaat een beetje snel.

telefoon hoesje 3d printer

we hebben bij IT&M een telefoonhoesje gemaakt in de 3d printer maar er ging bij mij van alles mis want ik snapte er dus helemaal niks van en uiteindelijk is het hoesje te klein gemaakt en past dus niet om mijn telefoon heen het is zelfs een beetje kapot gegaan en ik heb geen idee hoe. wat ik dus al zei alles ging fout, het is te klein, te kort, niet breed genoeg, maar ik vind hem wel mooi geworden ook al past het niet om mijn telefoon heen.

de poppetjes van de allerbeste kwaliteit.

bij IT&M moesten we poppetjes in Adobe illustrator en het was best lastig maar het is uiteindelijk gelukt maar ik heb er denk zo’n 4 a 6 lessen over gedaan omdat het vaak mislukte en het opeens niet meer goed ging.  ik had aan het begin heel veel fout gedaan maar ik heb alle fouten wel recht gezet en toen lukte het wel. ik ben zelf ook het trotst op mijn fantasie poppetje want die vind ik zelf het mooist en dit is het dan uiteindelijk geworden. een mooi ontwerp.

photoshop opdracht gezicht verwisselen

ik heb adobe photoshop gebruikt om dit te doen. ik heb voor deze gezichten gekozen omdat kim jung un een grappig figuur is en geert wilders is ook wel grappig. ik kwam er eerst niet zo goed uit hoe ik het hoofd kleiner en grooter moet makken maar uiteindelijk kwam ik er wel achter. het ging goed om de foto’s er in te plakken omdat het alleen kopiëren en plakken is. ik heb er veel van geleerd want ik wist nooit hoe je een hoofd zou koeten verwisselen en nu weet ik dat wel.

 

donald trump in zijn normale vorm

dit is Donald Trump in zijn normale vorm maar de normale foto mocht er niet opstaan van de computer. ik heb het in Adobe illustrator gemaakt en het was best lastig en ik heb er wel wat tijd in moeten besteden maar wat ik er van geleerd heb is dat ik alles niet te snel moet doen want dan ga ik heel snel de fout in en moet ik weer overnieuw beginnen .