Illustrator Dier Lasersnijder.

Vandaag moesten wij een dier maken van hout. eerst moesten we een dier maken in illustrator ik vond dat een beetje moeilijk omdat ik niet echt weet hoe illustrator werkt. Ik had gekozen voor een eend met vleugels die hem steunen omdat ik eenden leuk vind. De lasersnijder heeft drie opties die ik allemaal moest gebruiken in mijn eend.: uitsnijden(blauw), insnijden(rood) en rasteren(zwart). Voor lijnen insnijden en uitsnijden moet je de dikte 0.5 PT zijn anders werkt het niet. Mijn eend heet Pluto.

^ Mijn eend ^ De 2 vleugels die je ziet laten hem staan op de grond. Zijn oog heb ik laten rasteren zijn veren, snavel en flipper dingen heb ik laten insnijden, en alles wat blauw is word uitgesneden.

Pluto the duck. Just look at that gorgeous smile.
Pluto standing proud on his wings.
Pluto showing his majestic wings…

Zoals je kan zien op de foto’s hierboven kan mijn eend recht op staan het was best moeilijk om hem in elkaar te zetten omdat ik bij hard moest drukken om het in elkaar te zetten. de rest ging wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *