telefoonhoesje quinten

De opdracht was dat we een hoesje moesten maken via tinkercad. Er ging van alles goed maar er kon heel veel beter. Ik ben niet gemaakt voor computers. Wat er de volgende keer beter kan is meer dingen vragen. De deadline is gelukt want alles staat nu op me website.

poppetje maken itm

de opdracht was dat we een poppetje moesten maken in illustrator. Wat er goed ging was eigenlijk niet zo veel want snap er niks van maar is me wel gelukt. Wat er de volgende keer beter kan is alles want t ging heel slecht. Ik denk dat ik me aan alle eisen gehouden heb. De deadline is gelukt want heb hem vandaag ingeleverd.

stopmotion filmpje

de opdracht was dat we een filmpje moesten maken over hoe een computer in en uit elkaar ging, met een origineel verhaaltje erbij. We hebben met het programma kinemaster gewerkt. Om het filmpje te maken en dat was ook het enige programma. Wat er goed ging aan de opdracht was eigenlijk alles wel. Alleen soms een beetje struggle met hoe alles precies in elkaar zat. Wat er de volgende keer beter zou kunnen gaan is denk ik iets meer samenwerken. Volgens mij hebben we ons aan alle eisen gehouden. De deadline is net niet gelukt omdat lotte ziek was en ze dat filmpje niet kon sturen. Maar nu heb ik hem wel ik vond het wel een leuke opdracht want heb geleerd hoe een computer in elkaar zit. ZIE HIER ONDER DE LINK VAN DE VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=AgPN4TOh2P0#action=share