★ Poster open middag ★

Bij deze opdracht kregen we te horen dat het de bedoeling was om zelf een opdrachtgever te zoeken en hiervoor een product te gaan ontwerpen. Ik heb dit gedaan voor Marcelina de eigenaresse van de sieradenwinkel M&M Boutique in Den Haag. Omdat ik dit een erg leuke winkel vind, heb ik ervoor gekozen om hiervoor iets te gaan ontwerpen. Uiteindelijk heb ik samen met mijn opdrachtgever besloten dat ik een actieposter ga ontwerpen voor de open middag van de winkel waar kinderen een cursus krijgen over hoe zij zelf sieraden kunnen maken. Ik heb mijn poster gemaakt met het programma Illustrator. Wat er goed ging aan de opdracht was dat ik eigenlijk meteen wist waarvoor ik wilde gaan ontwerpen en dat het werken met het programma Illustrator mij makkelijker afging, aangezien ik nu al vaker met dit programma gewerkt heb. Wat minder ging was dat ik er echt even een tijdje over moest denken over wat ik eigenlijk wilde gaan maken voor mijn opdrachtgever. Ik heb erg veel van deze opdracht geleerd vooral door de feedback die ik gekregen heb, ook omdat het natuurlijk een hele andere soort opdracht was dan wat we normaal krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *