cospaces

Ik heb in cospaces een dierentuin gemaakt. de dierentuin heeft 6 verblijven

ik heb gebruik gemaakt van de matrialen:

-steen

-glas

-hout

Het maken van de dierentuin lukte wel. Alleen het programmeren lukte niet echt wel heb ik een paar tekstwolkjes neergezet en de dieren laten bewegen.De opdracht was opzich wel makkelijk en het programmeren wat moeilijker. Ik heb van deze opdracht geleerd hoe je een wereld moet maken in cospaces.

telefoon hoesje ontwerp

De opdracht was om een telefoonhoesje te ontwerpen en die dan met de 3d-printer uit te printen en hij moest om je telefoon passen. ik heb met het programma tinkercad gewerkt. Er ging niet veel goed aan deze opdracht want de maten van het hoesje zijn niet goed want mijn telefoon past er niet in. Dit komt doordat toen het hoesje aan het printen was ik een nieuwe telefoon heb gekocht en die telefoon heeft andere maten. de volgende keer zou ik het telefoon hoesje wat meer kunnen versieren en de goede maten maken. Ik heb me aan alle eisen gehouden alleen niet aan de deadline.

Photoshop gezicht vervormen

we moesten een foto opzoeken van het internet en die foto moesten we gaan vervormen in het programma adobe photoshop. Mijn opdracht ging goed ik heb geen hulp nodig gehad maar ik heb alleen de opdracht te laat ingeleverd maar voorderest voldoet mijn opdracht aan alle eisen. Ik vond dit niet echt een leuke opdracht omdat het heel lang duurt voordat je weet hoe het programma werkt maar als je eenmaal weet hoe het programma werkt ben je wel snel klaar met de opdracht.