stopmotion filmpje

We hebben een betaalde app gebruikt om het stopmotionfilmpje mee te filmen en om alles netjes achter elkaar te krijgen. Ik heb al de briefjes en alle onderdelen benoemd. Onze samenwerking ging redelijk soepel (ook al waren er een paar lessen mensen niet doordat iemand ziek was) alles werd super goed opgevangen waardoor we wel tot een goed en creatief eindproduct zijn gekomen. Wat de volgende keer beter kan is dat de groepjes iets groter worden gemaakt zodat we sneller tot het eindproduct kunnen komen, het duurde best wel heel lang voordat alles klaar was.

poppetje maken (illustrator)

Ik heb in illustrator de opdracht gemaakt. De opdracht was 5 verschillende poppetjes maken in illustrator met allemaal verschillende kleuren en vormen. Ik heb 5 dezelfde poppetjes gemaakt met allemaal iets van afwijkingen in het gezicht of heb ik de kleur van het poppetje anders gemaakt. Ik vond deze opdracht heel moeilijk maar met hulp van andere is het toch nog wel gelukt. Ik heb veel gebruikt gemaakt van de ovaal.

telefoon hoesje

Deze opdracht is deels goed gegaan. De afmetingen van mijn camera was niet op maat, maar de gaten van de aan/uitknop en harder/zachter waren niet uitgeprint. De lengte was te kort voor mijn mobiel en de dikte was iets te dun. De breedte was wel op maat. Ik vond het zelf wel moeilijk om alles in 3d te zetten en alle afmetingen in m’n hoesje te projecteren. Iets waar ik wel erg op moet gaan letten is op mijn eigen spullen letten, want ik was mijn eigen hoesje na het uitprinten kwijtgeraakt. De volgende keer ga ik meer hulp vragen

Gezicht verwisselen

De opdracht was om twee afbeeldingen te zoeken en de gezichten te verwisselen. Ik heb met het programma Adobe Photoshop CC gewerkt. Ik vind ‘m zelf erg leuk geworden. Ik heb me niet gehouden aan de deadline. Een tip voor de docent is dat er meer duidelijke uitleg moet zijn over hoe het programma werkt. Ik vond het een leuke opdracht.

Gezicht vervormen

De opdracht was om een afbeelding te kiezen en het gezicht te vervormen. Ik heb het gedaan met de enige echte Elvis! Ik heb met het programma Adobe Photoshop CC gewerkt. De opdracht ging er goed want je herkent de man niet meer terug. Alles ging goed, ik hem me niet de deadline gehouden. Een tip voor de docent is dat er meer geholpen moet worden met de mensen die het kunnen en een betere uitleg. Ik vond het niet zo’n hele leuke opdracht omdat ik het niet snapte en het moeilijk vond.