Illustrator eigen poppetje

De opdracht was dat je met het programma Illustrator een eigen poppetje ging maken en ik heb gekozen voor een sneeuwpop.

Het ging op zich wel goed als je weet hoe het programma werkt en dat wist ik wel dus het was best wel makkelijk om te maken.

Ik vond het een leuke en een leerzame opdracht want in het begin wist ik niet hoe het programma werkte en nu wel.

Photoshop gezichtsvormen

De opdracht was een foto op internet te zoeken en dan met het programma Photoshop te gaan vervormen. Ik heb het gedaan met het programma Photoshop. tijdens het bewerken van deze foto ging bijna alles goed. Ik vond het best wel een leuke opdracht omdat je leert foto’s te bewerken en te vervormen.

poppetjes maken met illustrator

opdracht-poppetje-maken

Wij kregen de opdracht om een poppetje maken met de programma illustrator.

je moest eerst een filmpje op YouTube zoeken en dat moeste je bekijken, hij legde stap voor stap uit hoe je zo’n poppetje moest maken en die moest je namaken.

We hebben dat gedaan met het programma Illustrator. dat is een app waar je dingetjes kunt maken of bewerken zoals deze vijf poppetjes.

Ik vond het best wel moeilijk om deze opdracht te maken, omdat in het begin wist ik niet hoe het werkte . Maar later kreeg ik het wel door hoe dingen in elkaar zaten en hoe de app werkt. Ik vond het een hele leuke opdracht om te maken.

Ik vond dit een leerzame opdracht omdat je gaat leren hoe de app werkt en hoe je er dingen moet maken. zoals de poppetjes.