3D telefoonhoesje maken

in deze opdracht hebben we een telefoon hoesje gemaakt in de 3D printer. Het telefoon hoesje hebben we gemaakt met tinkercad. Aan het begin was het wel een beetje lastig, omdat ik het nog niet helemaal snapte maar hoe meer tijd je erin stak hoe beter het ging en uiteindelijk was het niet zo heel moeilijk.

Bij deze opdracht ging het om de vorm van het hoesje. Ik heb er textuur in gemaakt met mijn naam en de vormen van het hoesje zijn goed gelukt. Mijn telefoon past er net niet in het hoesje.

ik vond deze opdracht leuk om te doen soms een beetje lastig met meten, maar ik ben er uitgekomen en ik vind het resultaat mooi geworden.

Photoshop

De opdracht was dat we een foto moesten opzoeken van 600×800. Daarna moesten we het photoshoppen.

Ik vond de opdracht niet erg moeilijk en het ging wel goed. de volgende keer kan ik misschien nog iets meer photoshoppen. ik vond het een leuke opdracht om te maken.

poppetjes maken in illustrator

We kregen een opdracht om 5 poppetjes te maken in het programma illustrator.

We kregen een filmpje op YouTube met opdrachten die we moesten uitvoeren om 5 poppetjes te maken. In een kort filmpje legde hij stap voor stap uit wat we moesten doen, als je dat filmpje volgde was het niet zo moeilijk.

Het opslaan ging in het begin niet goed ik heb hem 1 keer over moeten doen. Ik heb me aan de eisen gehouden waar de opdracht aan voldaan moest worden. De deadline was vandaag en vandaag heb ik hem kunnen inleveren, dus dat is gelukt.

ik heb veel geleerd van deze opdracht. dit is het eind resultaat van mijn opdracht.