Stopmotion video // Computer uit elkaar halen en onderdelen benoemen

S T O P M O T I O N

Bij deze opdracht moesten we een computer uit elkaar halen en de onderdelen benoemen in een filmpje. Dit moesten we doen met een fotocamera en in kleine stukjes de foto’s achter elkaar zetten. Ik vond dit een leerzame opdracht omdat ik echt niks weet over computers en op deze manier de belangrijke onderdelen een beetje ken nu. Ondertussen dat we bezig waren hebben we besloten dat de ene helft een verhaallijn ging bedenken, en de andere de foto’s gingen maken. Ik vind dat wij de opdracht goed begrepen hebben en er ook wat moois van gemaakt hebben. Een iemand wilde editen, omdat hij zei dat hij er goed in was en er wel wat leuks van kon maken. Eigenlijk hadden we allemaal wel wat willen editen, maar dat maakt nu niet meer uit want hij heeft er uiteindelijk iets leuks van gemaakt. Verder geen tips voor de docenten, want de opdracht was goed en duidelijk uitgelegd. Ben wel blij dat we deze opdracht hebben gedaan want ik weet nu hoe een computer in elkaar zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *