Poppetjes

De opdracht was om 6 verschillende poppetjes maken in illustrator. Ik heb me goed aan de opdracht gehouden en op tijd gemaakt, alleen te laat op de website gezet. Ik vond het een erg leuke opdracht. Ik heb geen tips voor docent. Klik op de link om de poppetjes te bekijken.

Stop motion filmpje

De opdracht was om een stop motion filmpje te maken. In het filmpje moest een oude computer uit elkaar gehaald worden, de onderdelen moesten benoemd worden en er moest uitgelegd worden wat ze doen. Ik heb met de app iMotion gewerkt. De opdracht ging erg goed en ik vind het een erg leuk filmpje geworden. Ik heb me goed aan de opdracht gehouden, ik had het ook op tijd af maar had het alleen te laat op de website gezet. Ik heb geen tips voor de docent. Een leuke opdracht waar je creatief mee bezig kan zijn. Klik op de link om het filmpje te bekijken

Telefoonhoesje ontwerpen

De opdracht was om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen en het daarna met de 3D printer uitprinten. Ik heb met het programma Tinkercad gewerkt. De opdracht lukte niet helemaal, want het hoesje paste niet helemaal. Dit komt omdat ik niet goed heb afgemeten, dus de volgende keer moet ik beter afmeten. Ik had het wel op tijd af, maar niet op tijd op de website gezet. Ik heb geen tips voor de docent. Ik vond het een leuke opdracht omdat het ook echt wordt uitgeprint. Helaas heb ik het hoesje zelf niet meer. Dus ik heb het ontwerp er op gezet.

Opdracht gezicht vervormen

De opdracht was om een afbeelding te kiezen en het gezicht te vervormen zodat je ‘m niet meer terug herkent. Ik heb met het programma Adobe Photoshop CC gewerkt. De opdracht ging er goed want je herkent de man niet meer terug. Alles ging goed, ik hem me aan de deadline en opdracht gehouden. Een tip voor de docent is dat er meer duidelijke uitleg moet zijn over hoe het programma werkt. Ik vond het een leuke opdracht.

Photoshop opdracht gezicht verwisselen

De opdracht was om twee afbeeldingen te zoeken en de gezichten te verwisselen. Ik heb met het programma Adobe Photoshop CC gewerkt. Ik vind ‘m zelf erg leuk geworden. Ik heb me gehouden aan de opdracht en deadline. Een tip voor de docent is dat er meer duidelijke uitleg moet zijn over hoe het programma werkt. Ik vond het een leuke opdracht.