1. bij deze opdracht moesten we we een filmpje programmeren met een programma
  2. we hebben met het programma cospaces gewerkt. het is vrij lastig om opstarten en in te loggen en gebruiken maar als je het door hebt is het een fijn programma
  3. het filmpje opnemen ging makkelijker dan gedacht en toen ik het programma door had kon ik al vrij snel en gemakkelijk aan de slag
  4. eigenlijk ging alles wel goed want als je het niet begreep kon je het in de Google meet vragen en dan kreeg je een duidelijke uitleg of zocht je het gewoon op internet.
  5. ik heb de deadline niet gehaald omdat ik de opdracht alleen ingeleverd had via classroom en niet op me website gezet had.
  6. ik vond het een leuke leerzame opdracht omdat ik nu weet hoe ik moet programmeren met Blocks in plaats van zelf code schrijven.

computer ontleden

bij deze opdracht hebben we in een groepje een stopmotion filmpje gemaakt. hiervoor hebben we een scrumboard gebruikt en we hadden ook een scrum leider. het ging heel goed ik heb de computer ontleed en de video voor een deel bewerkt

Poppetje illustrator

Dit zijn mijn zelfgemaakte poppetjes.

Voor de opdracht moesten we een filmpje volgen om kennis te maken met Adobe illustrator de laatste mocht je zelf maken maar wel met de zelfde vormen.

Aan het begin ging het wat minder want ik had de controles nog niet zo goed door maar uiteindelijk was het wel makkelijk.

Ik vond het wel een leuk opdracht omdat ik kennis heb gemaakt met een programma wat ik nog niet kende en er uiteindelijk mijn creativiteit in kwijt kon.

telefoon hoesje

ik heb dit telefoon hoesje zelf ontworpen in het 3D programma tinkercad. hij heeft en vingerscan,camera aux kabel,oplaadkabel en geluid uitgesneden zodat dit nog allemaal gebruikt kan worden. ik heb ook en stukje over de telefoon gemaakt zodat hij op zijn plek blijft en niet uit zijn hoesje valt