Telefoonhoesje

Bij deze opdracht moesten we een hoesje maken. Je moest via Tinkercad een hoesje gaan ontwerpen. En dan het sturen naar de docent en die printen hem dan uit met een 3D printer. We werkte deze opdracht met Tikercad. Ik vond het een best fijn programma om mee te werken en het ging best soepel. Ik had best wel onder de knie waar de gaten moesten voor de volume knop enz. Ik kan volgende keer beter de maten opmeten en het meer uitwerken want hij past nu niet. Ik had hem de precieze groten van de telefoon gemaakt. ik heb me gehouden aan de eisen van de opdracht. Ik heb me wel aan de deadline gehouden maar het zetten van de site lukte niet zo goed. ik heb wel wat hulp gehad van Roos en Femke want ik was er de eerste les niet bij. Ik heb niet echt tips want alles ging wel soepel. Ik vond het zelf wel een leuke opdracht en ik heb er veel van geleerd.

Stopmotion

We moesten met een groepje een stopmotion filmpje maken. Er moest 1 leider zijn en dat was ik geworden. Je moest in dat filmpje een computer uit elkaar halen en weer terug in elkaar zetten. Je moest ook alles aangeven wat er in een computer zin en wat het doet ik heb gewerkt met KineMaster. met deze app kan je heel goed een stopmotion maken. De opdracht ging volgens mij heel goed. We kwamen snel met een idee van wat we wouden maken. we kunnen de volgende keer wel wat beter communiceren. Ik heb me gehouden aan de eisen waar we aan moesten voldoen. Ik heb alles voor de deadline ingeleverd en afgekregen. ik heb het meeste van het groepje gedaan. Ik heb het idee bedacht en heb heel de stopmotion gemaakt. De jongens waarmee ik werkte hebben alleen de computer uit elkaar gehaald. doe volgende keer in alle groepjes wel 2 mensen die goed hun best doen. Zodat niet 1 iemand alles moest doen en de andere allen aan diegene overlaten. Ik vond het wel leerzaam want ik heb geleerd hoe een computer in elkaar zit

Gezicht bewerken

We moesten bij deze opdracht een bekend iemand vervormen totdat je degenen niet meer kon herkennen. We moesten met Adobe Photoshop CC werken. Ik vond het best een leuke opdracht omdat je gewoon kon doen wat je wou. Ik zou de volgende keer ook wat rare dingen toe voegen. Ik moest hem ook een 2e keer maken dus ik wil de volgende keer wel het in 1 keer doen. Ik heb me gehouden aan de eisen want je kan hem niet echt goed meer herkennen. Ik heb het ook op tijd ingeleverd. Ik heb een paar mensen geholpen met de foto’s omzetten en het op de site zetten. Ik heb niet echt tips want het was best goed uitgelecht. Ik vond het een hele leuke opdracht. ik hou van dingen vervormen en ontwerpen.

Gezichten omwisselen.

We moesten een plaatje zoeken van 2 mensen. Daarvan moesten we op Adobe Photoshop CC hun gezichten omwisselen en het zo echt mogelijk laten lijken. Ik kreeg best het snel voor elkaar om de gezichten op het andere hooft te krijgen maar het zo echt mogelijk laten lijken was nog best wel pittig. Daarom heb ik ook een zwart wit foto gekozen. ik zou beter de foto’s goed op elkaar te laten passen en het echt te laten lijken. Ik heb me aan de technieken gehouden die we moesten gebruiken. Ik heb me ook aan de deadline gehouden. Ik heb me groepje ook geholpen met de hoofden op elkaar te plaatsen. ik zou een uitlegblad neerleggen met een uitgebreide uitleg. Ik vond het wel een leuke opdracht allen ik vond het wel een beetje saai.