IT&M Telefoonhoesje Opdracht

De opdracht was om een telefoonhoesje te maken via een 3D Ontwerp site. Ik heb met het programma Tinkercad gewerkt. Ik heb na een lange tijd alles goed opgezocht wat ik niet snapte en maakte het op het einde goed.

Weer was het moeilijk te begrijpen hoe alles moest. Na het opzoeken van een filmpje ging het wel weer goed. De originaliteit is niet echt goed het lijkt op een normaal telefoon hoesje. De techniek heb ik ongeveer van een video maar wel met mijn eigen ‘twist’.

Ik heb het later ingeleverd. Video’s bij de opdracht zetten is misschien handig er waren wat video’s die het te makkelijk en te moeilijk uitlegde dus misschien is het handig om een video erbij te zetten die er goed uitziet voor de opdracht.

Het was wel een leuke opdracht maar wel erg stressvol.

IT&M Gezicht Veranderen Opdracht

De opdracht was om een gezicht van iets op een ander gezicht te plaatsen. Je moest het met Adobe Photoshop CC maken. Het was wel moeilijk om een gezicht op een andere te doen ik moest iets van 3 keer het filmpje zien om het goed te doen. Ik zou eerder aan iemand vragen wat te doen anders kan ik er over na denken en niks klaar hebben aan het einde van de les.

Voor de gezicht verwisseling.

Ik weet niet zeker of ik alle eisen heb. Ik heb gevraagd aan een klas genoot of je allebei de gezichten moet om wisselen maar blijkbaar hoeft dat niet.

Ik ben wel laat met dit in te leveren, ik hoop dat het nog goed is .

Na de gezicht verwisseling

Ik heb geen tips voor de docenten. Ik vond het wel leuk om te zien hoe je gezichten kon verwisselen.

IT&M Photoshop opdracht

Deze opdracht was om een foto te fotoshoppen. Je moest met Adobe Photoshop CC werken.

Voor de Photoshop

Het was wel leuk om een gezicht uit te kiezen om gek te maken. Het was wel lastig om alles te vinden in Adobe Photoshop CC want alles staat heel klein en niet goed aangegeven. Volgende keer kan er een gedetailleerde uitleg staan.

Alles waar ik me aan hield was in de uitleg, het was gewoon een paar dingen dat je moest gebruiken maar verder mocht je het zelf weten.

Ik heb deze opdracht op tijd ingeleverd.

Deze opdracht moest je zelf maken je mocht hulp vragen aan de docent en de klasgenoten naast je. Het was dus een zelfstandige opdracht.

Na de Photoshop

Het was lachwekkend om dit te maken. En heel leerzaam

IT&M Illustrator Opdracht

5 poppetjes

De opdracht was om 5 poppetjes te maken met het programma illustrator. Het is wel moeilijker dan je denkt maar het ging goed.

Je moest een video bekijken en doen wat die man deed in een video. Het was wel interessant om te zien dat mensen die niks over een programma weten dat na een video je bijna zo goed bent als die man. Als je het wel goed had gedaan kwam er dit uit.

Ik heb het op tijd in geleverd.

Bij deze opdracht moest je ook nog een karakter zelf maken. Ik koos er voor om George te maken omdat ik het grappig vond.