IT&M CoSpaces Opdracht


De opdracht was om een 3D wereld te maken. Ik heb gewerkt met CoSpaces. Het ging wel goed omdat het wel makkelijker was dan andere opdrachten. Ik kon deze opdracht wel iets beter maken. Ik heb me aan de eisen voldoen. Ja ik heb me aan de deadline gehouden maar het laat niet zien dat ik dit al eerder op mijn website heb gezet dus ik heb me dan niet aan de deadline gehouden.

Ik kon alleen de deelknop niet vinden dus ik hoop dat dit goed is.

https://edu.cospaces.io/Studio/Space/ZqeIRyQFMt37pRPD

IT&M Opdracht Stopmotion


De opdracht was om een stop motion film te maken over het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten met een verhaallijn.

We hebben met Stop Motion Studio gewerkt en de video bewerkt met Adobe After Effects. Het ging wel aan het begin ook we hebben veel samen gewerkt.

Wat beter kon was later in de opdracht communiceren, doordat de scrum leider er niet bij was.

Ik heb me aan de eisen gehouden. We hebben samen leuke en originele dingen bedacht voor het filmpje.

Ik heb me aan de deadline gehouden

Gemaakt door: Teun, Mach, Ilse en Laura

Mijn taak binnen de groep was meer de verhaallijn verzinnen en helpen met het filmen. De Verhaallijn hebben de scrum leider en ik zelf verzonnen. De eerste keer filmen heb ik geholpen met de foto’s etc. Maar de app die we hadden gebruikt kon het niet opslaan dus we moesten wee opnieuw filmen. De inzet van het groep was goed we hebben uiteindelijk een leuk filmpje gemaakt.

Geen tips.

Ik vond het oké, het was wel leuk om zo’n stopmotion film te maken.

IT&M Telefoonhoesje Opdracht

De opdracht was om een telefoonhoesje te maken via een 3D Ontwerp site. Ik heb met het programma Tinkercad gewerkt. Ik heb na een lange tijd alles goed opgezocht wat ik niet snapte en maakte het op het einde goed.

Weer was het moeilijk te begrijpen hoe alles moest. Na het opzoeken van een filmpje ging het wel weer goed. De originaliteit is niet echt goed het lijkt op een normaal telefoon hoesje. De techniek heb ik ongeveer van een video maar wel met mijn eigen ‘twist’.

Ik heb het later ingeleverd. Video’s bij de opdracht zetten is misschien handig er waren wat video’s die het te makkelijk en te moeilijk uitlegde dus misschien is het handig om een video erbij te zetten die er goed uitziet voor de opdracht.

Het was wel een leuke opdracht maar wel erg stressvol.

IT&M Gezicht Veranderen Opdracht

De opdracht was om een gezicht van iets op een ander gezicht te plaatsen. Je moest het met Adobe Photoshop CC maken. Het was wel moeilijk om een gezicht op een andere te doen ik moest iets van 3 keer het filmpje zien om het goed te doen. Ik zou eerder aan iemand vragen wat te doen anders kan ik er over na denken en niks klaar hebben aan het einde van de les.

Voor de gezicht verwisseling.

Ik weet niet zeker of ik alle eisen heb. Ik heb gevraagd aan een klas genoot of je allebei de gezichten moet om wisselen maar blijkbaar hoeft dat niet.

Ik ben wel laat met dit in te leveren, ik hoop dat het nog goed is .

Na de gezicht verwisseling

Ik heb geen tips voor de docenten. Ik vond het wel leuk om te zien hoe je gezichten kon verwisselen.

IT&M Photoshop opdracht

Deze opdracht was om een foto te fotoshoppen. Je moest met Adobe Photoshop CC werken.

Voor de Photoshop

Het was wel leuk om een gezicht uit te kiezen om gek te maken. Het was wel lastig om alles te vinden in Adobe Photoshop CC want alles staat heel klein en niet goed aangegeven. Volgende keer kan er een gedetailleerde uitleg staan.

Alles waar ik me aan hield was in de uitleg, het was gewoon een paar dingen dat je moest gebruiken maar verder mocht je het zelf weten.

Ik heb deze opdracht op tijd ingeleverd.

Deze opdracht moest je zelf maken je mocht hulp vragen aan de docent en de klasgenoten naast je. Het was dus een zelfstandige opdracht.

Na de Photoshop

Het was lachwekkend om dit te maken. En heel leerzaam

IT&M Illustrator Opdracht

5 poppetjes

De opdracht was om 5 poppetjes te maken met het programma illustrator. Het is wel moeilijker dan je denkt maar het ging goed.

Je moest een video bekijken en doen wat die man deed in een video. Het was wel interessant om te zien dat mensen die niks over een programma weten dat na een video je bijna zo goed bent als die man. Als je het wel goed had gedaan kwam er dit uit.

Ik heb het op tijd in geleverd.

Bij deze opdracht moest je ook nog een karakter zelf maken. Ik koos er voor om George te maken omdat ik het grappig vond.