Gekozen opdrachtgever

Bij deze opdracht moest je een opdracht gaan maken voor een opdrachtgever deze opdrachtgever mocht je zelf kiezen. Voor dat je aan deze opdracht kon beginnen moest je een opdrachtgever hebben ik had deze wel snel gevonden. Mijn opdrachtgever was Bennekers bouwbedrijf hij zou graag een nieuw offerte formulier willen hebben deze moest wel natuurlijk aan bepaalde eisen voldoen.

de eisen

Grijs

Blauw

Overzichtelijk

Aantrekkelijk

Feedback opdrachtgever “ Ik vind hem erg goed gelukt, de kleuren vind ik mooi toegepast en hij is erg overzichtelijk. Het overleg verliep ook prima ik ben tevreden.

Winkelpui

In deze opdracht moesten we gaan programmeren dit was erg lastig om te doen, maar als je het eenmaal door hebt en je snapt het is het wel leuk om te doen. Deze opdracht moest je maken in groepjes ik zat in een groepje met Senna, Yusuf en Len de samenwerking in ons groepje was erg goed en de taken werden goed verdeeld. Iedereen in onze groep had zijn sterke punten mij sterke punt was in elkaar zetten van de winkelpui dit ging mij erg goed af.

Lamp hout

In deze opdracht moesten wij een lamp maken van hout. Het hout werd uitgesneden met een lasersnijder eerst werd ons ontwerp in karton gesneden hier kon je al een beetje gaan kijken of de maten goed waren. Het ontwerp moest je maken in illustrator dit was lastig maar het ging wel goed. Persoonlijk vond ik deze opdracht niet heel leuk omdat je veel moest veranderen de hele tijd maar uiteindelijk is het me wel gelukt om een mooie lamp te maken.

Marvel app

https://marvelapp.com/489fe55

Deze opdracht vond ik best wel leuk omdat je een app moest maken en dat vond ik wel erg interessant. Ik vond het jammer dat je onderwerpen moest kiezen dus je mocht niet zelf een eigen idee gaan bedenken. De samenwerking met het team ging aan het begin aardig goed maar daarna ging alles niet zo goed en viel het groepje uit elkaar. Vervolgens moesten we met de app gaan maken en dat was aan het begin heel moeilijk omdat je niet goed wist wat je moest doen. Maar uiteindelijk liep het op zijn rolletjes en ging het eigenlijk heel makkelijk en lukte het mij heel makkelijk. Mijn app gaat over het probleem van plastic wat niet goed is voor de milieu , Omdat het in de zee komt en dan kunnen de dieren het eten en dan gaan ze dood. Conclusie is dat ik er erg van heb geleerd en dat ik het zeker een hele leuke opdracht vond.

Dier van hout 3D

Moeilijke maar ook een zeker leuke opdracht. Het was moeilijk om het ontwerp perfect te maken , Maar uiteindelijk is het allemaal goed gegaan.

Opdracht telefoonhoesje

In deze opdracht moesten we een hoesje voor onze telefoon maken met de app Tinkercad . Mij leek deze opdracht wel leuk omdat je zelf mocht verzinnen hoe die er uit zou komen te zien. Deze opdracht was wel moeilijk want je moest heel precies te werk gaan met het meten van je telefoon. uiteindelijk is de opdracht me wel goed verlopen. Helaas heb ik een nieuwe telefoon dus kunt u het eindresultaat minder goed zien.

bij mij ging deze opdracht aan het begin niet stroef maar na dat ik het filmpje had gekeken van de uitleg van illustrator poppetje maken ging het steeds beter en uit eindelijk is dit wat ik heb gemaakt het was een leuke opdracht om te doen en het ging ook nog eens goed.