marvel app ontwikkelen

Bij de laatste opdracht na de corona crisis moesten wij voor it&m een app ontwikkelen waarbij we uit een paar onderwerpen konden kiezen. Ik heb gekozen voor het onderwerp hangjongeren bij de jumbo omdat ik dat wel een grappig onderwerp vond. We hebben het programma marvel app gebruikt. Ik vond het een hele leerzame opdracht.

cospaces wereld

met school moeten we een cospaces opdracht maken en dat dan programmeren ik heb het met het programma https://edu.cospaces.io/ dat is een super makkelijk programma waar alles heel erg overzichtelijk is. hoe heb ik het geprogrammeerd ik heb alle dieren die ik in mijn dierentuin heb staan een andere opdracht gegeven. de ene die eet en de andere rent de andere die slaapt bijvoorbeeld weer. ik heb een paar filmpjes opgenomen om te laten zien hoe ik het heb gedaan.

https://www.youtube.com/channel/UCW3Ck9l4Nq5CYeZY7uex8hw

stop motion filmpje

deze weken hebben we ons bezig gehouden met een stop motion filmpje van een computer die we uit elkaar moesten halen en weer in elkaar zetten. we hebben met het programma cute cut om de video te bewerken. de opdracht ging naar mijn mening best goed. we hebben ons prima aan de deadline gehouden. het ging goed in het team we hadden alle taken een beetje verdeeld. een van mijn taken was de computer uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. ik vond de opdracht niet heel leuk omdat ik het niet te uitdagend vond. wilt u de video zien ? klik op de link.

https://youtu.be/HVCUoq8jAFw

zelf een telefoonhoesje maken

deze week moesten we een eigen hoesje maken die ook daadwerkelijk om je eigen telefoon past. wij hebben het programma tinkercad gebruikt, dit is een makkelijk en overzichtelijk programma. ik vind dit een leuke opdracht, nu hopen dat het hoesje ook past. ik vond het een makkelijke opdrachten en bijna alles ging goed behalve de afmetingen inmeten. ik heb de deadline gehaald, en vond het een hele leuke opdracht.

https://www.tinkercad.com/

dit is de achterkant van mijn hoesje
dit is de voorkant van mijn hoesje

gezicht verwisselen met photoshop

Deze 2 weken zijn we bezig geweest met het verwisselen van gezichten en het veranderen van gezichten met het programma Adobe Photoshop CC. Aan deze opdracht ging niet heel veel goed want ik vond het heel lastig alle juiste dingen vinden ik heb daar voor ook best veel hulp van gehad alleen snap het nu wel goed. Ik heb me aan de deadline gehouden. ik vond het ondanks alles een hele leerzame en grappige opdracht.

hier heb ik een gezicht gephotoshopt.
hier heb ik het gezicht van Geert Wilders op het lichaam van Ilay Lakap gezet

poppetje maken in illustrator

  1. afgelopen 2 weken zijn we bezig geweest met een poppetje maken in illustrator door middel van een filmpje. we moesten 5 poppetjes na maken van dat filmpje en daarna mochten we een eigen karakter maken. we hebben dit met het programma Adobe illustrator gedaan het is een heel makkelijke en eenvoudig programma, als je het eenmaal door hebt. bij mij ging de opdracht heel erg goed met behulp van het filmpje wat hieronder bijgevoegd is deze meneer liet alles zien hoe je dat poppetje stap voor stap in elkaar moet zetten. de volgende keer zou ik beter mijn eigen game character maken die vind ik niet zo mooi. ik heb me aan de opdracht gehouden omdat ik eerst die meneer na gedaan heb en daar na een eigen game character heb gemaakt.ik heb me zeker aan de deadline gehouden omdat het een kort filmpje was dus als je een uurtje serieus aan het werk gaat heb je de poppetjes makkelijk af. ik vond het een hele leerzame opdracht en heb er heel veel van geleerd. ik heb geen opmerkingen voor de docent

link naar het filmpje : https://youtu.be/v7DaXg-B0Zs

dit is mijn eigen character die heb ik op de wereld gezet omdat hij de wereld gaat verslaan.
dit zijn mijn 5 poppetjes die we van het filmpje na moesten maken