zelf een telefoonhoesje maken

deze week moesten we een eigen hoesje maken die ook daadwerkelijk om je eigen telefoon past. wij hebben het programma tinkercad gebruikt, dit is een makkelijk en overzichtelijk programma. ik vind dit een leuke opdracht, nu hopen dat het hoesje ook past. ik vond het een makkelijke opdrachten en bijna alles ging goed behalve de afmetingen inmeten. ik heb de deadline gehaald, en vond het een hele leuke opdracht.

https://www.tinkercad.com/

dit is de achterkant van mijn hoesje
dit is de voorkant van mijn hoesje

gezicht verwisselen met photoshop

Deze 2 weken zijn we bezig geweest met het verwisselen van gezichten en het veranderen van gezichten met het programma Adobe Photoshop CC. Aan deze opdracht ging niet heel veel goed want ik vond het heel lastig alle juiste dingen vinden ik heb daar voor ook best veel hulp van gehad alleen snap het nu wel goed. Ik heb me aan de deadline gehouden. ik vond het ondanks alles een hele leerzame en grappige opdracht.

hier heb ik een gezicht gephotoshopt.
hier heb ik het gezicht van Geert Wilders op het lichaam van Ilay Lakap gezet

poppetje maken in illustrator

  1. afgelopen 2 weken zijn we bezig geweest met een poppetje maken in illustrator door middel van een filmpje. we moesten 5 poppetjes na maken van dat filmpje en daarna mochten we een eigen karakter maken. we hebben dit met het programma Adobe illustrator gedaan het is een heel makkelijke en eenvoudig programma, als je het eenmaal door hebt. bij mij ging de opdracht heel erg goed met behulp van het filmpje wat hieronder bijgevoegd is deze meneer liet alles zien hoe je dat poppetje stap voor stap in elkaar moet zetten. de volgende keer zou ik beter mijn eigen game character maken die vind ik niet zo mooi. ik heb me aan de opdracht gehouden omdat ik eerst die meneer na gedaan heb en daar na een eigen game character heb gemaakt.ik heb me zeker aan de deadline gehouden omdat het een kort filmpje was dus als je een uurtje serieus aan het werk gaat heb je de poppetjes makkelijk af. ik vond het een hele leerzame opdracht en heb er heel veel van geleerd. ik heb geen opmerkingen voor de docent

link naar het filmpje : https://youtu.be/v7DaXg-B0Zs

dit is mijn eigen character die heb ik op de wereld gezet omdat hij de wereld gaat verslaan.
dit zijn mijn 5 poppetjes die we van het filmpje na moesten maken