Co spaces

Als je in mijn wereld begint zal er een man op een zwaan langs rijden, de zwaan heeft een hoedje op, deze code zorgt dat hij langs loopt.
Naast het huis waar je begint is een vijvertje met een vis waar een kat naar zit te kijken. Deze code zorgt dat de vis uit het water springt.
Deze code zorgt ervoor dat als je op het skateboard van skates Sheldon (de paarsblauwe schildpad op een skate board met een jet in zijn schild en een hoedje) klikt dat hij zal afvuren en nooit meer terug zal komen.
Deze code is een missie. Er staat een man te zwaaien en als je op hem klikt zal hij je vragen of je appel voor hem kan vinden omdat er een zwaan met een hoes aan kwam die ze heeft weg gegooid. Als je ja ok oké antwoord (dit zijn je enige antwoorden.) dan verschijnen er 5 appel in de wereld. Als je op deze appels klikt en je hebt alle vijf gepakt kan je ze terug brengen naar de man. Hij zal je bedanken en verdwijnen.
Dit is de 2e missie. Achter het huis zit een konijn met een pet en een zonnen bril. Dit konijn heet MC Rabitus. als je hem aanklikt zal hij je een wortel geven en vragen of je deze groot kunt maken. Je moet de wortel pakken en op de grote rode knop drukken, hierdoor zal er een truck tegen een boom aan rijden en er zal een groei pil uit de achterkant vallen, als je deze pakt en je klikt op de tafel leggen en zal de wortel groeien. geef deze aan MC Rabitus, hij zal je bedanken en alles wat bij de missie hoorde zal verdwijnen.
Telefoon hoesje
Voor deze opdracht moest ik op de website tinkercat een model van een telefoonhoesje maken dus heb ik de afmeting van mijn telefoon opgezocht en gebruikt bij het model. Het begon moeilijk omdat de IT&M klassen te groot zijn voor docenten dus als je een vraag had kon je die vaak alleen aan mede leerlingen stellen maar die wisten het vaak ook niet. Het ging naar mate ik verder ging makkelijker En ik was binnen de deadline klaar maar ik begrijp niet hoe de mail werkt en wist dus niet eens dat ik uitleg over het posten van een foto wil een pc zonder camera. Dus pas nu op 19 feb was ik klaar.
Ik moest een gezicht vervormen… voldemort kan nu mijn ruften ruiken ofzo.