Cospace wereld

De opdracht is dat je een eigen wereld in Cospace gaat maken. Cospace is een website waar je een 3D wereld in kan maken. Ik ging dus een 3D wereld maken, dat ging best wel goed alleen vond ik het bewegen van kijk/bouw richting best wel moeilijk, maar dat was een kwestie van wennen. Volgende keer moet ik er serieuzer aan werken omdat ik niet in mijn account in Cospace kwam, ik had er niet meer zo veel zin in. mijn opdracht voldoet aan de eisen, er zitten animaties in. ik heb mij niet goed aan de deadline gehouden. De volgende tip wat ik wil geven is leg Cospace uit aan de leerlingen het is namelijk erg moeilijk om gelijk te gebruiken in het begin lukte namelijk helemaal niks. ik snap dat dat niet kon door corona maar dat had makkelijk in een online les gekund!

via deze link komt u bij mijn Cospace wereld: https://edu.cospaces.io/Studio/Space/bcehPBgpqd9uFneN

stopmotion computer

bij deze opdracht heb ik in een groepje gewerkt dat groepje bestond uit: Daan Voorwinde, Joost van den Oever, Ryan Turenhout en ik. in dit groepje gingen we een computer uitklaar halen en weer in elkaar zetten en daar dan een stop motion van maken. dat deden we door een heleboel foto’s te maken en die dan doormiddel van de appVivaVideo op mijn telefoon allemaal achter elkaar te zetten. dat ging best goed! wij hebben deze opdracht gescrumd, ik was de scrum-leider en heb iedereen taken gegeven, die hebben ze heel goed uitgevoerd. natuurlijk heb ik ook geholpen! ik vond dit niet een hele leuke opdracht omdat ik het leuker vind om dingen te ontwerpen en ook in het echt te maken.

verhaallijn

onze verhaallijn is dat de computer een melding krijg dat die te vies is en moet worden schoongemaakt. dat zie je terug in onze video, we hebben de computer stof gezogen. wanneer we klaar zijn met stofzuigen krijgt de computer weer een melding en daarin staat dat de computer goed is schoongemaakt en dat die het weer helemaal doet.

link naar de video: https://youtu.be/ux96gGM_HWE

3d printen telefoon hoesje

bij deze opdracht heb ik een telefoongoesje uitgeprint met de 3d printer.  om het telefoonhoesje te ontwerpen heb ik de website tinkercad gebruikt.  het maken van het ontwerp op tinkercad ging best wel goed, ik had namelijk een filmpje waarin ze uitleggen hoe je de website kan gebruiken.  volgende keer moet ik wel beter de maten invoeren want het telefoon hoesje is nu te groot.  mijn telefoonhoesje is laat uitgeprint omdat het niet helemaal goed ging met het in leveren.  ik vond het een leuke uitdagende opdracht.

gezicht bewerken/vervormen

bij deze opdracht heb ik van Willem-Alexander Trump gemaakt. ik heb bij deze opdracht de app photoshop gebruikt. ik vond het best goed gaan omdat alles in een keer lukte. maar volgende keer kan alles wel wat scherper. ik heb de deadline niet gered want ik was te laat met op mijn website zetten. ik vond dit niet een heel leuke opdracht, ik vond het een beetje een saaie opdracht.

face swap

bij deze opdracht heb ik een gezicht op het andere gezicht geplakt. ik heb de app fotoshop gebruikt. het ging best wel goed want ik had de uitleg gelezen en het gemaakt dus het ging in een keer goed :). de volgende keer de gezichten beter in elkaar laten vervagen. ik heb mij niet goed aan de deadline gehouden want ik had de face swap niet optijd op de website gezet en daarom had ik een 1.1. ik vond het voor de rest een erg leuke opdracht om te doen.