Opdracht app maken (voor eigen gekozen opdrachtgever)

Deze opdracht was voor een opdrachtgever naar keuze. Mijn oom heb ik gekozen als opdrachtgever. Mijn oom heeft een eigen bandje waarmee hij door heen Nederland heen gaat. Zijn band heet: Kingston Soul.

Toen ik aan mijn oom vroeg of hij een opdracht voor mij heeft die ik voor hem kwam maken begon hij eerst over een poster voor zijn eerst volgende optreden maar dat zou eigenlijk heel weinig werk zijn. Dus toen kwam ik met het idee om een app te gaan maken voor Kingston Soul, want mijn oom wil al een tijdje een eigen app voor Kingston Soul maken maar hij heeft er nooit tijd voor. Mijn oom vond dit een goed idee dus noemde hij een paar eisen die sowieso in de app moesten komen.

Eisen: – De data van de opkomende optredens. – Een manier waardoor mensen contact kunnen zoeken met Kingston Soul – De kleuren blauw en geel – De app moet in het Engels

Mijn app word niet de definitieve app. Mijn app is eerder een soort schets zodat mijn oom kan zien of hij het zo wil en dan kan mijn oom het nog verder afmaken/aanpassen.

Feedback: Ik heb mijn oom zijn feedback hier laten typen: ‘ De kleuren vind ik mooi bij elkaar gezet en het is ook erg fijn dat Janella wat extra onderwerpen erbij heb gezet zoals ‘sociale media’ zodat ik goed kan zien hoe de app eruit kan komen te zien. Het enige vond ik dat bij het onderwerp ‘Events’ iets te veel op een pagina staat. Maar al met al vind ik dat ik echt iets aan deze schets van Janella iets heb gehad. Ik ben zeker tevreden!’

De app heb ik in het programma ‘Marvel’ gemaakt. Zelf ben ik er enthousiast over de app die ik heb gemaakt . Ik zie de app al in de app store verschijnen! šŸ™‚

Klik hier om mijn app te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *