Stop motion filmpje

Morgan, Thijs, Milan en ik hebben een stoplotion video gemaakt over hoe een computer in elkaar zit. Het verhaal bij de stoplotion is dat er een koe wordt gestolen door een ruimte schip. De computer wilt de koe graag terug. Tijdens het terug krijgen van de koe komen er dingen langs uit de computer en staat het waar voor het is en wat het doet.

dit poppetje is gemaakt in adobe illustrater moest in het begin ff kijken hoe het werkt maar toen ik begreep wat ik moest begrijpen ging het wel makkelijk.

3d printer telefoonhoesje iphone 6

Dit is mijn telefoon hoesje geworden voor de iphone 6 ik heb heel wat verbeteringen gevonden die ik volgende keer beter kan doen de letterrs die op het hoesje horen te staan iets lager zeten dat ze ook op het hoesje geprint worden . het hoesje groter maken dan de telefoon zodat het er omheen past maar voor de rest was hij goed afgemeten en paste er precies op .

stopmotion filmpje

https://drive.google.com/a/teylingen-college.nl/file/d/13QLiBGqM-SrbtnUhq4NDmII6p_5jzDOl/view?usp=drive_web

Ik heb samen met Morgen, Thijs, Milan en ik een stopotio filmpje gemaakt over een computer we hebben het verhaal er bij dat een ruimte schip (de coputer) hun koe wordt gestolen en dan gaan de twee ruimte schepen op elkaar schieten en latenwe in de tussen tijd zien wat de onderdeen in de computer zijn. als het filmpje het niet doet kan je hem vinden op het account van Morgen de Klerk.

gezicht onherkenbaar maken

Ik heb dit gemaakt met Adobe Photoshop. ik vond dit een leuke opdracht omdat ik nog niet wist dat dit allemaal kon met Adobe Photoshop. ik heb deze net als het gezicht verwisselen meerderen keren opnieuw gemaakt. en een tip is om met meer docenten rond te lopen zodat er meer vragen beantwoord kunnen worden.

gezicht verwisselen

Ik heb deze opdracht gemaakt met Adobe Photoshop. ik vond dit een leuke en leerzame opdracht omdat ik Photoshop leuk vind om te doen. ik heb veel geleerd tijdens deze opdracht omdat het meerder keren weg was en opnieuw moest maken en dus heb andere dingen gevonden om het sneller te maken. een tip is om met twee docenten deze les te geven dan kunnen er meer vragen tegelijkertijd te beantwoorden. de opdrachten opnieuw maken ging ook steeds beter. ik vind dat ik een mooie en originelen grappige Koreaan heb gemaakt.