Telefoonhoesje 3D-Printen

De opdracht is om een telefoonhoesje te ontwerpen en te printen voor je eigen telefoon. Je moest het natuurlijk zo goed mogelijk doen, dus je moest denken aan bijvoorbeeld de afmetingen en een gaat voor de camera en knopjes.

Ik heb gewerkt met Tinkercad (website).

De gaten in de telefoonhoesje voor de camera en knopjes ging goed.

De telefoonhoesje was net iets te klein, dus mijn telefoon paste er niet helemaal in. Dus, volgende keer beter meten zodat mijn telefoon er in past.

Ik heb me aan alle eisen van de opdracht gehouden.

Ik had de telefoonhoesje op tijd af, maar was vergeten om het op de website te zetten.

Ik heb geen tips voor de docenten, ik vond dat alles goed ging en goed uitgelegd op de website stond.

Ik vond het een leuke opdracht omdat ik nog nooit 3D had geprint en nu wel, dus ik heb ook geleerd hoe ik 3D moet printen.

Stopmotion filmpje Computer

De opdracht was om een stopmotion filmpje te maken met een verhaallijn van een computer. Het moest een verhaallijn in zitten en je moest de computer uit elkaar en weer in elkaar zetten en alle onderdelen benomen met de functie van elke onderdeel.

Om te editen hebben we met Adobe Premiere CC gewerkt.
Om het filmpje op te nemen hebben we met “Stop Motion” (blauwe logo) app gewerkt.

De onderdelen benoemen, het editen en het filmpje opnemen ging goed.

Ik vond dat alles goed ging, omdat we het op tijd en goed hebben ingeleverd.

We hebben ons aan alle eisen gehouden.

We hebben ons aan de deadline gehouden.

Mijn taak was om het filmpje te editen en alle onderdelen benoemen/uitleggen wat de onderdelen precies doen. Ik vind dat ik de taak goed uitgevoerd heb en dat er niks fout ging.

Ik heb geen tips voor de docenten.

Ik vond het een leuke opdracht en zeker ook leerzaam omdat ik nu goed weet hoe ik een filmpje moet editen, stopmotion opnemen en hoe een computer in elkaar zit.

Gezicht verwisselen

De opdracht was om een gezicht te verwisselen. We moesten twee gezichten kiezen en die dan verwisselen.

Ik heb met Adobe Photoshop CC gewerkt.

Ik vond dat de baard best wel goed ging. Ik had een hele lastige afbeeldingen, namelijk een van een vrouw en andere van een man. Dus, uiteindelijk is het best wel goed gelukt om de baard weg te laten.

Ik vond de ogen en wenkbrauwen niet echt goed gelukt. Als je goed kijkt, kan je de andere ogen en wenkbrauwen achter het gezicht zien.

Ik heb me gehouden aan de eisen van de opdracht.
Ik heb me ook aan de deadline gehouden.

Ik heb geen tips voor de docenten, ik vond alles goed gaan en alles was goed uitgelegd.

Ik vond het een hele leuke opdracht omdat ik het nog nooit had gedaan, dus ik wist niet dat het zo makkelijk kon. Ik heb dus weer geleerd hoe ik een gezicht moet vervormen en ik vond het heel leuk.

Gezicht vervormen in Photoshop

De opdracht was om een gezicht te vervormen. We moesten een foto van iemand op Google zoeken en die vervolgens vervormen met een uitleg.

We hebben met Adobe Photoshop CC gewerkt.

Ik heb het gezicht goed kunnen vervormen, dus het is goed gelukt.

Alles aan deze opdracht ging goed, dus niks zou beter kunnen gaan.

Ik heb mij aan alle eisen gehouden waaraan de opdracht moest voldoen.

Ik heb mij ook aan de deadline gehouden.

Ik heb een tip voor de docenten, namelijk dat het uitleg geüpdatet moet worden, omdat het met een oude versie van Photoshop en Google is uitgelegd, dus sommigen dingen staan op andere plekken.

Ik vond het een leuke opdracht en best wel makkelijk om te doen. Ik wist nog niet dat je zo makkelijk gezichten kon vervormen, dus ik heb geleerd hoe je gezichten kan vervormen.

Poppetje tekenen in Illustrator

De opdracht was om een poppetje te tekenen in Illustrator. Eerst moesten we een filmpje bekijken en dezelfde poppetje maken als in het filmpje. Daarna moesten we een eigen poppetje tekenen zonder filmpje.

Ik heb met Adobe Illustrator CC gewerkt.

Poppetje van het filmpje.

Ik heb het poppetje goed kunnen maken als in het filmpje. Daarna ging het eigen poppetje ook goed.

Ik vind dat niks verkeerd is gegaan, het poppetje is precies dezelfde als in het filmpje en het eigen poppetje ging ook goed.

Eigen poppetje.

Ik heb me gehouden aan de eisen waaraan de opdracht moest voldoen.
Ik heb me ook aan de deadline gehouden.

Ik heb geen tips voor de docente, ik vond de opdracht goed te doen met het filmpje en heel leuk. Misschien volgende keer een beetje uitleggen hoe je het poppetje moet opslaan omdat sommigen mensen het niet hadden opgeslagen.

Ik vond het een hele leuke opdracht, omdat ik het nog nooit had gedaan en ik wist niet dat je met een programma zo makkelijk kon tekenen.