3D Dierentuin op CoSpaces Edu

Voor deze opdracht moesten wij een wereld in 3D maken. Ik koos er voor om een dierentuin te maken. Ik heb gewerkt met het programma CoSpaces Edu, waar je verschillende werelden kan maken in 3D. Het inrichten van de dierentuin ging voor mijn gevoel goed. Ik had er geen moeite mee en kan het snel inrichten. Ik kan de volgende keer alles sneller maken en ergens de inlog codes opschrijven, omdat ik die vergeten was. Ik hoop en denk dat ik me aan de eisen voldaan heb en ik vind mijn idee best origineel. Helaas heb ik me niet aan de deadline gehouden, omdat ik niet in het systeem kon komen. Dit was omdat ik de inlog codes was vergeten. Ik vond het een leuke opdracht, omdat ik het leuk vind om creatief te zijn en mijn eigen werelden te bedenken en te maken.

Stop motion filmpje

We moesten een stop motion video maken, over hoe je een computer uit elkaar haalt. Daarin stond wat er in een computer zit en wat het doet. We hebben dit gedaan met een stop motion camera (van Dion) en een programma (van Thijs). Het maken van de foto’s ging erg gemakkelijk. We kunnen de volgende keer het programmeren iets sneller doen. Ja, we hebben ons voldaan aan de eisen. We hebben ons ook aan de deadline gehouden. Ik vond het een leuke en leerzame opdracht!

3D telefoonhoesje

We moesten een telefoonhoesje van 3D maken. We hebben gewerkt met TinkerCad. Het maken vaan het hoesje ging heel goed. Ik kan het de volgende keer iets mooier en sneller doen. Ik heb me goed aan de eisen gehouden. Ik heb me niet aan de deadline gehouden, omdat er en storing was. Ik vond het een leuke en leerzame opdracht, want ik weet nu hoe ik dit moet maken!

Ik kon niet een foto plaatsen, dus heb ik een bestand!

Photoshop Gezicht verwisselen

We moesten 2 gezichten verwisselen. WE hebben gewerkt met Adobe Photoshop. Ik vond het makkelijk om de foto’s op elkaar te zetten. Ik kan het de volgende keer eerder maken. Ik denk wel dat ik me aan de eisen heb voldaan! Ik heb me niet aan de deadline gehouden, omdat er een storing was. Ik vond het een leuke en leerzame opdracht, omdat ik nog niet wist hoe je dit moest doen!

Je ziet hier boven de gezichten die ik verwisseld heb. Ik hoop dat dit goed genoeg is!

Photoshop Gezicht vervormen

We moesten een foto uitkiezen en die helemaal veranderen. We hebben dat gedaan met Photoshop. Het was makkelijk om dit te maken, en alles ging goed. Ik had het iets sneller kunnen maken. Ja, ik heb me goed aan de eisen voldaan. Ik heb me niet aan de deadline gehouden, want er was een storing op de website, dus kon ik niets plaatsen. Ik vond het een leuke en leerzame opdracht. Ik heb veel geleerd, over hoe je dit maakt.

Hier boven zie je hoe mijn foto geworden is. Ik hoop dat dit goed genoeg is!

poppetje tekenen in illustrator

We moesten 5 poppetjes tekenen in illustrator. Op YouTube legde een meneer uit hoe je de poppetjes moest maken en vond ik het makkelijk om het zo te doen. Uit 5 verschillende stappen heb ik mijn poppetje gemaakt. Ik vond het een makkelijke en leuke opdracht. Daarnaast moesten we een eigen poppetje maken, maar die is minder goed gegaan dan bij de andere poppetjes. Ik denk dat de opdracht goed gegaan is, en dat ik aan genoeg regels heb gehouden. Ik hoop dat we vaker zulke dingen mogen maken. Ik heb veel geleerd bijv. hoe je een lichaams delen maakt, poppetjes kopieert, hoe je lijnen een kleur geeft enzovoort. Hier onder staan de bestanden die ik gemaakt heb.