opdracht 5, moodboard

Ik heb dit moodboard voor mezelf gemaakt omdat ik veel van mode houd. Ik heb voor een rustig moodboard gekozen dus heb rustige kleuren en zwart witte kleuren gekozen omdat ik dat wel bij elkaar vind passen.

Opdracht 3, 3D print

We moesten bij deze opdracht een 3D ontwerp maken. Ik heb een grijze sleutelhanger gemaakt in de vorm van een ster met mijn naam erop. Ik vond het werken met Tinkercad fijn werken want alles was heel duidelijk en ik vond dat ik snel mijn ontwerp kon maken.

Opdracht 2, photoshop Dave Roelvink en Justin Bieber

De tweede opdracht voor IT&M was om van twee bekende personen het gezicht te verwisselen ik heb voor Dave Roelvink en Justin Bieber gekozen omdat het duidelijke foto’s zijn en ze ongeveer het zelfde op de foto’s stonden en het daardoor makkelijker was. Ik heb het gezicht van Justin Bieber op het lichaam van Dave Roelvink geplaatst.  Ik heb gewerkt met Adobe Photoshop CC 2015, Microsoft Outlook, Duinzigt-IT&M en Google. Ik vond deze opdracht moeilijker dan de eerste opdracht omdat je nu met veel meer details moest werken en je het gezicht pressies goed moest plaatsen op het lichaam. Ik vond dat het afwerken het beste ging omdat ik toen wist hoe alles werkte en het daarom best snel af kon maken.

Opdracht 1, Photoshop Monica Geuze

niet bewerkte foto

bewerkte foto

De opdracht voor IT&M  was om een portret van een bekend persoon te bewerken. Ik heb Monica Geuze bewerkt omdat ik het een duidelijke foto vond en ze een duidelijk gezicht heeft. Ik heb gewerkt met Adobe Photoshop CC 2015, Microsoft Outlook, Duinzigt-IT&M en Google. Ik vond dat het werken met de Adobe Photoshop CC 2015 heel goed ging, omdat het er allemaal duidelijk uitziet en je makkelijk het gezicht kunt vervormen. De volgende keer kan ik beter op tijd te werk gaan zodat ik later niet in de stress kom.