Gezicht Verwisselen

Ik moest voor het vak IT&M twee gezichten verwisselen en ik heb de gezichten van Kylie Jenner en van Kendall Jenner verwisselt. Ik heb gewerkt met het programma “Adobe Photoshop CC 2018”. Ik vond het een fijn programma omdat ik het snel snapte en omdat ik er veel mee kon. Het ging eigenlijk gelijk vanaf het begin al goed, dat kwam deels doordat ik er al een opdracht mee had gemaakt en ik het programma dus al een beetje snapte. Ik vind dat de hoofden best wel goed op elkaar zitten. Ik had het nog nooit gedaan dus het ziet er best wel goed uit voor een eerste keer. Ik heb mij niet gehouden aan de deadline omdat ik niet wist hoe ik hem moest inleveren en als ik hem goed inleverde zei de computer dat het was mislukt. Ik heb mij ook niet echt aan het stappenplan op de site gehouden omdat ik het zelf wou proberen en mijn eigen creativiteit wou laten zien. Ik heb de opdracht alleen gemaakt omdat dat moest. Ik vond het een hele leuke opdracht omdat ik altijd zie dat mensen het doen en ik wou het ook kunnen. en nu kan ik het. De docent heet mij ook goed geholpen wanneer ik een vraag had.

Gezicht Vervormen

Ik moest voor het vak IT&M een gezicht fotoshoppen. Ik heb het gezicht van Kylie Jenner gefotoshopt. Ik heb gewerkt met het programma “Adobe Photoshop CC 2018”. Ik vond het een heel fijn programma omdat ik erg goed snapte welke tools ik moest gebruiken. Aan het begin ging het niet zo goed want ik snapte het programma eerst niet maar na een paar keer iets geprobeerd te hebben lukte het uiteindelijk wel. Het ging heel goed toen ik er meer van snapte dus het werd steeds beter. Ik vind dat het haar en het shirt best wel goed zijn gelukt. Ik heb me niet gehouden aan de stappen van de uitleg want ik heb gewoon mijn eigen creativiteit laten gaan. Ik heb mij niet aan de deadline gehouden omdat ik niet wist hoe ik hem moest inleveren maar nu weet ik dat wel. Ik heb de opdracht alleen gemaakt. Ik vond het een leuke opdracht omdat ik nog nooit zoiets had gedaan, ik zou er ook nooit opkomen om het te gaan doen. De docent heeft mij goed geholpen als ik iets niet snapte. Het enige wat ik niet zo leuk vond is omdat het de eerste opdracht was want ik had het veel beter kunnen maken als ik beter wist hoe het programma werkte.

3D Telefoon Hoesje

Ik moest voor IT&M een 3D hoesje maken voor mijn telefoon. Ik heb gewerkt met het programma Tinkercad omdat je daar allemaal 3D dingen kunt maken en ik heb dus dit hoesje gemaakt. Ik vond het goed gaan toen ik het hoesje ging ontwerpen en maken. De volgende keer had ik het ronde gat in het midden iets meer naar beneden moeten plaatsen omdat het er nu iets minder mooi uit ziet. Je moest een filmpje kijken en de stappen in het filmpje volgen, ik heb de stappen heel goed gevolgd en daarom vind ik het hoesje best wel mooi geworden. Ik heb mij dit keer niet aan de deadline gehouden omdat ik het lastig vond toen er een docentwisseling kwam en ik was het ook een beetje vergeten. Ik heb niet echt een tip voor de docent omdat ik de opdracht helemaal goed snapte en omdat zij mij hielp als ik een vraag had. Ik vond het een van de leukste opdrachten omdat ik mijn eigen creatie ervan mocht maken. Ik heb er ook veel van geleerd omdat ik niet wist hoe mensen 3D creaties maakten maar nu weet ik dat wel.

Duinzigt stop motion opdracht

Ik moest voor IT&M een stop motion video maken met een groepje van vier. Ik was de scrummaster van het groepje en samen gingen we aan de slag. We hebben met 2 programma’s gewekt die op je telefoon staan namelijk: met Kinemaster en met Stop Motion Studio. We gebruiken Stop Motion Studio gebruikt om de foto’s te maken en achter elkaar te zetten. We gebruiken Kinemaster om het filmpje te bewerken en de namen van de onderdelen erbij te zetten. Ik vond het goed gaan toen we die onderdelen steeds verder moesten schuiven, het is wel mooi geworden vind ik. De samenwerking ging wel goed maar af en toe werden er een paar kinderen afgeleid en gingen ze kletsen. Ik denk dat het filmpje wel aan de eisen voldoet omdat we de belangrijke onderdelen hebben benoemd en we hebben de computer een soort van in brand gezet en ik vind dat dat wel een origineel idee is. Ik heb de video op tijd ingeleverd. Aan het begin had ik het er over dat ik de opdracht niet alleen had gedaan maar dat ik het in een groepje had gedaan. Het ging heel goed maar af en toe waren wij een beetje afgeleid. uiteindelijk is het wel gelukt. We hadden ook allemaal taakjes in de groep, elke dag kregen we weer nieuwe taken. Ik was de scrummaster dat betekend dat ik de taakjes moest verdelen. Ik had de ene helft van de lessen een andere docent dan nu daarom was er een beetje verwarring. maar ik vond het wel gewoon een leuke opdracht. Sommige stukjes vond ik wel wat moeilijker. Maar het is uiteindelijk wel gelukt en daar ben ik blij mee. Ik weet nu meer over computers en de inhout van een computer.