codes

Dit is de code om de banden van de auto te bewegen.
Dit is de code als je op de jongen klikt voor de voordeur zegt: i love you

cospaces

We kregen een nieuwe opdracht. Dit was in de corona tijd. we moesten de website (app) Cospaces hiervoor gebruiken. De opdracht was om iets te bouwen in de app. Het was een vrije opdracht dus je mocht zelf kiezen hoe en wat je wou maken. Hiervoor heb ik gekozen om een huis te maken. Met daarin mensen en wat andere voorwerpen. Hiervoor heb ik gekozen om een soort feestje te maken. Dit was een erg leuke opdracht. Het moeilijkste hiervoor was de muren plaatsen en het glas. Ik wou het dan naast elkaar zetten maar toen ging het weer niet, maar uit eindelijk is het wel gelukt. Ik ben wel tevreden met het eindresultaat.

stopmotion

Wij (Yentl, Lucy, Lois en Fabienne) hebben een stopmotion gemaakt over wat voor onderdelen er in de computer zitten. Daarbij moesten wij een text schrijven wat de functie is van deze onderdelen. Wij moesten ook een tijdlijn maken over hoe de computer uit elkaar gehaald werd. En ook weer in elkaar. Daarvoor gebruikten wij de bom die ontploft. Ook staat de computer na de bom in brand. Wij hebben de app VivaVideo gebruikt om de stopmotion te maken. Wij hebben er ook een leuk liedje bij gebruikt. Ik vond het leuk om te maken. Ik had een fijn groepje om mee te werken. Het stomste was dat wij soms helemaal opnieuw moesten beginnen omdat er soms een verkeerde foto tussen zat. Gelukkig gebeurde dit niet zo vaak.

gezicht verwisselen

bij deze opdracht moest je gezicht verwisselen. hierbij heb ik het hoofd van Katy Perry verwisselt. ik vond dit echt een leuke opdracht. Ik vond dat ik het ook wel goed heb gedaan. je moest wel goed opletten op een video hoe ze dit ging uitleggen, maar als je gewoon goed opletten kon je het wel gewoon een beetje. het vervelendste van deze opdracht was dat je alles precies mogelijk moest doen en daardoor veel tijd koste om het te maken.

telefoonhoesje

we moesten bij deze opdracht een eigen 3D telefoonhoesje maken. Tinkercad was de website waar we in moesten werken.  ik vond het een erg leuke opdracht, maar er zaten ook wel wat min punten bijvoorbeeld: dat het erg veel tijd koste en dat je heel goed moest meten hoe groot de telefoon was. het was erg fijn toen die werd uitgeprint en het paste. ik vond dat natuurlijk wel fijn het gaf me meer motivatie om gewoon rustig en goed te maken.