Cospaces

Voor deze opdracht moesten wij met het programma Cospaces onze eigen omgeving maken.

Ik vond het een beestje lastig op te werken met Cospaces. Ook was het een beetje saai, je kon niet de speciale poppetjes of spullen gebruiken. Daar moest je voor betalen. Verder ben ik best wel blij met het eindresultaat en heb ik gedaan wat ik kon.

Ik heb me voldaan aan de eisen en me gehouden aan de deadline.

https://edu.cospaces.io/Studio/Space/zDaOdHzCkKrf2l8j

Stopmotion computer

Voor deze opdracht moest je in een groepje van 3 of 4 mensen een computer uit elkaar halen. Daarvan moest je een stopmotion filmpje maken (zie filmpje hierboven).

We hebben gewerkt met ‘Stop Motion Studio’.

De opdracht ging best wel goed. We konden goed samenwerken, en het eind resultaat is best goed. We zouden ons de volgende keer wel iets beter moeten concentreren op wat we aan het doen zijn.

We hebben ons aan de opdracht en deadline gehouden.

Deze opdracht hebben we gescrumd.

Ik vond dit best we een leuke opdracht.

Telefoonhoesje

We moesten met Tinkercad een eigen telefoonhoesje ontwerpen, deze werd vervolgens met de 3D printer uitgeprint. Het ontwerpen van het hoesje was wel leuk. De verhoudingen en maten waren wel moeilijk. Uiteindelijk paste hij beter dan ik had verwacht. Ik heb bijna alle tools van Tinkercad gebruikt. Het was een leuke en moeilijke opdracht.

Photoshop gezicht omdraaien.

De opdracht was om 1 of 2 foto’s van het internet te halen en dan de gezichten te verwisselen.

We hebben met Adobe Photoshop gewerkt. Het ging best wel goed. Ik heb als het goed is de opdracht uitgevoerd zoals dat moest.

Ik heb de opdracht niet op tijd in kunnen leveren vanwege een storing van het systeem.

Ik vond de opdracht leuk, maar het was aan het beging wel een beetje onduidelijk.

Ik heb het hoofd van de blonde hond op het hoofd van de bruine hond gezet.

Photoshop gezicht vervormen.

We moesten met Adobe Photoshop een gezicht vervormen totdat deze niet meer herkenbaar is. Als het goed is dan heb ik me goed aan de opdracht gehouden. Alles ging goed. Ik kon hem alleen niet op tijd inleveren door een storing in het systeem. Ik vond het een leuke leerzame opdracht.

Dit is het resultaat.

Opdracht illustrator IT&M

De opdracht was om te werken met illustrator. Wij kregen een link naar een filmpje die alles uitlegde ( https://www.youtube.com/watch?v=v7DaXg-B0Zs ). De eerste opdracht met illustrator was met dat filmpje de poppetje na te maken. Daarna volgde nog een opdracht. We moesten ons eigen gamekarakter ontwerpen. Ik koos voor een axolotl. De opdracht ging best goed. Maar mijn eerste poging raakte ik kwijt, want ik had hem niet goed opgeslagen.

Ik denk dat ik me redelijk aan de opdracht heb gehouden, want ik heb de poppetjes goed nagemaakt en ik had voor het gamekarakter een origineel idee. Ik heb de deadline gelukkig gehaald.

Ik vond dit een leuke opdracht. Ik heb veel geleerd.