Photoshop gezicht verwisselen

Deze opdracht vond ik nog best moeilijk om te doen. Want deze opdracht moest je echt precies alle gezichten uitknippen en dan precies erop plakken. Ik heb deze opdracht gemaakt met Adobe Photoshop. Ik heb me best gedaan om hem zo goed mogelijk te doen en hem zo echt mogelijk te laten lijken. Ik heb me best hierover gedaan en ik vind hem zelf ook wel mooi.

Photoshop gezicht vervormen

Ik vond deze opdracht niet heel moeiljk want ik had hem alleen vervormt en ik dacht Willem Alexander omdat die heel bekend was. Ik heb hem vervormt met Adobe Photoshop

Illustrator poppetje

De opdracht is dat je een poppetje maakt in illustrator. En dan 5 poppetjes maakt en 1 die je zelf kan maken. Ik heb gewerkt met Adobe illustrator dat is een site waar je zelf poppetjes kan maken. Sommige dingen gingen wel goed bijvoorbeeld het inkleuren van het poppetje en goed figuren maken op het poppetje zodat je een poppetje kunt krijgen. Er kan de volgende keer ook wel wat beters gebeuren. Ik kan bijvoorbeeld meer details er aan maken. Ik heb me wel gehouden aan de eisen, ik had het eerst fout gedaan maar daarna heb ik het gedaan zoals het moest. Ik heb goede techniek gedaan wat je ook in het filmpje kon zien. Ik heb me ook goed aan de deadline gehouden ik had het net toen de les bijna voorbij was nog kunnen afmaken.

Een tip voor de docenten is dat er nog wel een filmpje mag worden gemaakt want ik vond het filmpje soms ook niet heel duidelijk. Ik vond het wel een leerzame opdracht ik had het nog nooit gedaan.