App maken

https://marvelapp.com/11j43b0e

De opdracht is dat we een eigen app moeten maken voor itm. Ik heb gewerkt met marvel app waar je een eigen app kan maken. Het ging best goed met deze opdracht omdat het alles lukte zeker aan het eind. Er zou de volgende keer niks beters kunnen zijn. Ik heb me goed aan de eisen gehouden. Ik heb goed aan de deadline gehouden. Ik heb geen tips. Ik vond het wel een leerzame opdracht omdat ik het nog nooit heb gedaan.

cospaces

Hier zorgt voor dat de olifanten wat kunnen zeggen en de kleur veranderd en dat hij zegt van ik ben van kleur veranderd. en dan zegt olifant1 van o hoe komt dat
wanneer er op afspelen wordt gedrukt draait Leeuw1 met de wijzers van de klok mee in 180 graden in 1 sec. Daarna wacht het voor 3 sec. Leeuw1 draait tegen de klok in en herhaalt dat 20x. Leeuw1 zegt hoeveel rondjes moet ik draaien
wanneer er op afspelen wordt geklikt verplaatst Leeuw2 2 meter vooruit en ook 2 meter achteruit. Dit herhaalt hij 6x. Leeuw2 zegt ik ben een atleet. Wanneer er op Leeuw wordt geklikt verplaatst die zich 1 meter vooruit in 1 sec en dan stopt die

Cospaces

De opdracht is dat we een eigen wereld moeten maken met Cospaces Edu. Ik heb gewerkt met Cospaces Edu. Het ging best goed met alle hekjes enzo erin zetten precies bij elkaar en de dieren. De volgende keer zou wel beter kunnen dat ik weet of ik ook kan bewegen met de camera want ik wist niet hoe ik kon bewegen met een camera dus het was heel moeilijk te weten of alles wel goed aan elkaar vast zit of recht. Ik heb me denk wel gehouden aan de eisen. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik het in de vakantie vergeten was. En daarna had ik veels te veel huiswerk om dit ook nog te gaan maken. Ik heb wel 1 tip. Probeer het voortaan misschien iets beter uit te leggen over wat je kan maken of in ieder geval een voorbeeld laat zien. Ik vond het een leerzame opdracht omdat ik het nog nooit eerder heb gedaan maar ik zou het ook niet meer zo graag nog een keer willen doen.

Computer onderdelen met filmpje

De opdracht is dat we een filmpje moesten maken van de onderdelen van de computer en een verhaal aan bedenken. Met een groepje. We hebben gewerkt met Adobe Première Pro. Daarmee kan je editen van een filmpje en dan kan je een goed filmpje voor elkaar krijgen. De opdracht ging best goed en we hebben er goed aan gewerkt. Ik weet niet wat er de volgende keer beter zou kunnen gaan. We hebben ons goed aan de eisen gehouden aan de techniek etc. We hebben ons aan de deadline gehouden want we waren best snel klaar. Met scrummen ging het heel goed. Mijn taak binnen de groep was dat ik hielp bedenken met wat we konden doen en met de computer goed weer in elkaar zetten. Die heb ik goed uitgevoerd. Mijn inzet was wel goed ik deed wel gewoon goed me best. Ik heb geen tips. Ik vond het een leerzame opdracht want ik had het nog nooit gedaan.

Met Gaston Boy en Koos

3D Telefoonhoesje

De opdracht is dat we een eigen telefoonhoesje moesten maken. Ik heb het gedaan met de website Tinkercad daar kan je eigen ontwerpen mee maken. Er ging best wel veel dingen goed zoals de grootte van het hoesje bepalen en etc. Wat er de volgende keer beter zou kunnen is hoe ik dat rondje enzo moet maken want dat vond ik nog best moeilijk. Ik heb me goed gehouden aan de techniek van het hoesje en de originaliteit. Ik heb me niet aan de deadline gehouden omdat ik het de hele tijd niet in kon leveren. Ik heb geen tips om het beter te laten zijn. Ik vond het een leerzame opdracht want ik had het nog nooit gedaan in me leven.

Photoshop gezicht verwisselen

Deze opdracht vond ik nog best moeilijk om te doen. Want deze opdracht moest je echt precies alle gezichten uitknippen en dan precies erop plakken. Ik heb deze opdracht gemaakt met Adobe Photoshop. Ik heb me best gedaan om hem zo goed mogelijk te doen en hem zo echt mogelijk te laten lijken. Ik heb me best hierover gedaan en ik vind hem zelf ook wel mooi.

Photoshop gezicht vervormen

Ik vond deze opdracht niet heel moeiljk want ik had hem alleen vervormt en ik dacht Willem Alexander omdat die heel bekend was. Ik heb hem vervormt met Adobe Photoshop

Illustrator poppetje

De opdracht is dat je een poppetje maakt in illustrator. En dan 5 poppetjes maakt en 1 die je zelf kan maken. Ik heb gewerkt met Adobe illustrator dat is een site waar je zelf poppetjes kan maken. Sommige dingen gingen wel goed bijvoorbeeld het inkleuren van het poppetje en goed figuren maken op het poppetje zodat je een poppetje kunt krijgen. Er kan de volgende keer ook wel wat beters gebeuren. Ik kan bijvoorbeeld meer details er aan maken. Ik heb me wel gehouden aan de eisen, ik had het eerst fout gedaan maar daarna heb ik het gedaan zoals het moest. Ik heb goede techniek gedaan wat je ook in het filmpje kon zien. Ik heb me ook goed aan de deadline gehouden ik had het net toen de les bijna voorbij was nog kunnen afmaken.

Een tip voor de docenten is dat er nog wel een filmpje mag worden gemaakt want ik vond het filmpje soms ook niet heel duidelijk. Ik vond het wel een leerzame opdracht ik had het nog nooit gedaan.