Cospaces wereld

Ik heb hier mijn eigen cospaces wereld gemaakt en ben er zelf best trots op want ik vond het best wel lastig en het was ook wel een priegel werkje. Mijn Cospaces bestaat uit een stad waarbij er auto’s rijden en bussen. Er is ook iemand die aan het hardlopen is en er is een ongeluk want er is iemand tegen een paal gereden. Ik heb bij dat ongelijk een ambulance proberen te maken en natuurlijk wat ramptoeristen. Er rijd een bus, een auto, een vrachtwagen. Er is ook iemand waarbij zijn fiets er vandoor gaat en die rent hij achter na. Iemands paard die rent ook weg van een paardrijder. en heb een klein parkje gemaakt met mensen die hun huisdieren uitlaten zoals een hond en er lopen ook nog andere dieren zoals katten en muizen. Ik vond het lastige toch wel om alles een beetje achter elkaar te doen via dat programmeren want je moest steeds als je wat wou laten bewegen dan moest je dat via een code doen. Ik heb een filmpje gemaakt van mijn wereld en ik hoop dat jullie ervan genieten

stop motion

Ik heb deze opdracht gemaakt met Marco, Sidney en de reden waarom fay er niet in is gezet is dat zij niks heeft gedaan voor deze opdracht dus dat u daar wel van op te hoogte ben want zou anders een beetje oneerlijk voor ons zijn dat zij ook een cijfer krijgt terwijl ze niks heeft gedaan. Dat wou ik er even bij vertellen.

We hebben best veel tijd ingestoken voor deze opdracht en we vinden het eindresultaat wel mooi geworden. Het lastige van deze opdracht vond ik toch wel eerst de verhaallijn bedenken en natuurlijk ook gewoon het monteren van de video. Het leuke aan deze opdracht vond ik wel het kijken van het eindresultaat want we waren best trots op ons zelf. Mijn inzet was wel goed voor deze opdracht maar het ik mocht wel wat eerder deze opdracht op deze site zetten. Wat ik de volgende keer beter kan doen is de opdracht wat eerder inleveren.

Eigen 3D telefoon hoesje

het hoesje was geprint en zag er prima en mooi uit maar wat jammer was is dat ik een binnenkant moest verwijderen en daardoor is die helaas kapot gegaan dus kon helaas geen foto maken van het hoesje en kon hem ook niet bekijken om mijn telefoon dus het moet dan maar via deze manier

Eigen poppetje maken:

ik heb hier een game karakter gemaakt op het programma: Ai. Deze opdracht was heel makkelijk omdat er geen regels aan vast zaten dus je kon het gewoon lekker zelf doen. Ik had niet echt moeite met deze opdracht dus er kon niet echt iets beters maar misschien kon ik iets sneller zijn met het inleveren. Ik heb me gehouden aan alle eisen. Ik was wel op tijd met het poppetje maar niet met het inleveren en met de tekst die er boven moest. Mijn inzet was bij deze opdracht heel goed denk ik. Tip voor de docent is meer hulp geven als ik daar om vraag. Ik vond deze opdracht erg leuk en grappig.

beginopdracht poppetje:

U ziet hier de beginopdracht van IT&M en u kunt zien dat ik 5 poppetjes heb gemaakt. De opdracht was om een poppetje op 5 verschillende manieren te bewerken. Ik heb dit project gedaan op het programma: Illustrator. Het ging goed dat doordat je gewoon op het filmpje kon zien wat je allemaal moest doen. De volgende keer zou ik het wel misschien in een kortere tijd kunnen doen. Ik denk dat ik wel aan alle eisen heb voldoen.

Ja ik had het project op tijd af gekregen behalve dat ik niet wist wat ik erbij moest typen maar voor de rest was ik gewoon op tijd. Ik had veel inzet met deze opdracht vond ik maar dat weet ik niet zeker. Mijn tip is dat de docent wel meer hulp mag geven. Ik vond het wel een leuke opdracht voor het begin van dit schooljaar.

Photoshop:

ik heb hier een foto van 2 mensen geface swapt. Ik heb deze opdracht uitgevoerd in het programma: Ps. Ik vond het wel een makkelijke opdracht om te doen dus alles ging wel goed. Ik had wel wat hulp gevraagd dus dat kon misschien beter zelf doen. Ik heb me gehouden aan alle eisen denk ik. Ja ik heb me gehouden aan de deadline. Mijn inzet was op zich wel goed denk ik. Een tip aan de docent is dat die meer hulp kon geven bij deze opdracht. ik vond deze opdracht wel leuk en best wel simpel.

Photoshop gezicht:

ik heb hier een hoofd bewerkt bij het programma: Ps. Deze opdracht ging heel goed en was best simpel. Ik vond alles wel makkelijk aan deze opdracht. Ik had niet echt moeite met deze opdracht dus alles ging wel goed. Ik heb me gehouden aan alle eisen denk ik. Ik was wel klaar met het bewerken maar ik had geen idee wat ik erbij moest typen dus daarom was ik een beetje laat. Bij deze opdracht had ik op zich wel veel inzet. Mijn tips voor de docent is om wat meer hulp te geven als ik dat nodig heb! Ik vond deze opdracht grappig en zeker leerzaam.