Eigen poppetje maken:

ik heb hier een game karakter gemaakt op het programma: Ai. Deze opdracht was heel makkelijk omdat er geen regels aan vast zaten dus je kon het gewoon lekker zelf doen. Ik had niet echt moeite met deze opdracht dus er kon niet echt iets beters maar misschien kon ik iets sneller zijn met het inleveren. Ik heb me gehouden aan alle eisen. Ik was wel op tijd met het poppetje maar niet met het inleveren en met de tekst die er boven moest. Mijn inzet was bij deze opdracht heel goed denk ik. Tip voor de docent is meer hulp geven als ik daar om vraag. Ik vond deze opdracht erg leuk en grappig.

beginopdracht poppetje:

U ziet hier de beginopdracht van IT&M en u kunt zien dat ik 5 poppetjes heb gemaakt. De opdracht was om een poppetje op 5 verschillende manieren te bewerken. Ik heb dit project gedaan op het programma: Illustrator. Het ging goed dat doordat je gewoon op het filmpje kon zien wat je allemaal moest doen. De volgende keer zou ik het wel misschien in een kortere tijd kunnen doen. Ik denk dat ik wel aan alle eisen heb voldoen.

Ja ik had het project op tijd af gekregen behalve dat ik niet wist wat ik erbij moest typen maar voor de rest was ik gewoon op tijd. Ik had veel inzet met deze opdracht vond ik maar dat weet ik niet zeker. Mijn tip is dat de docent wel meer hulp mag geven. Ik vond het wel een leuke opdracht voor het begin van dit schooljaar.

Photoshop:

ik heb hier een foto van 2 mensen geface swapt. Ik heb deze opdracht uitgevoerd in het programma: Ps. Ik vond het wel een makkelijke opdracht om te doen dus alles ging wel goed. Ik had wel wat hulp gevraagd dus dat kon misschien beter zelf doen. Ik heb me gehouden aan alle eisen denk ik. Ja ik heb me gehouden aan de deadline. Mijn inzet was op zich wel goed denk ik. Een tip aan de docent is dat die meer hulp kon geven bij deze opdracht. ik vond deze opdracht wel leuk en best wel simpel.

Photoshop gezicht:

ik heb hier een hoofd bewerkt bij het programma: Ps. Deze opdracht ging heel goed en was best simpel. Ik vond alles wel makkelijk aan deze opdracht. Ik had niet echt moeite met deze opdracht dus alles ging wel goed. Ik heb me gehouden aan alle eisen denk ik. Ik was wel klaar met het bewerken maar ik had geen idee wat ik erbij moest typen dus daarom was ik een beetje laat. Bij deze opdracht had ik op zich wel veel inzet. Mijn tips voor de docent is om wat meer hulp te geven als ik dat nodig heb! Ik vond deze opdracht grappig en zeker leerzaam.