app

we moesten een app maken om een probleem op te lossen en ik heb het probleem: eenzame ouderen gekozen. we hebben gewerkt met de app maker marvel app. het ging overal best wel goed en het kan denk volgende keer niet beter. ik heb me aan de technieken en aan de deadline gehouden, ik vond het een erg leuke en leerzame opdracht

https://marvelapp.com/8g52ehh

cospaces

1 voor it&m moesten wij ons eigen virtuele dierentuin maken. 2 ik heb met het programma cospaces gewerkt. 3 de opdracht zelf was wel makkelijk. 4 volgende keer.. volgende keer zou ik wel meer uitleg willen ipv een paar videootjes krijgen en de melding zovan zoek het maar uit. 5. ja ik heb me gehouden aan de eisen. 6. nee ik heb me niet aan de deadline gehouden want ik wist niet dat er een video op me site moest komen. 9. Ja. veel beter uitleggen en ons niet dumpen met een paar videobestanden en zijn zovan hier zoek het maar uit. 10. nee ik vond het niet leuk of leerzaam we hebben namelijk wel eens vaker iets 3d gemaakt.

video

de video van het uit elkaar halen van de computer in deze opdracht hebben we een computer uit elkaar gehaald, en ik heb het bewerkt in Adobe premier pro. het goede aan deze opdracht was het filmen, wat volgende keer beter zou kunnen is de verhaallijn maken. ik heb me aan de eisen gehouden van de opdracht ik heb me aan de deadline gehouden. we hebben deze opdracht gescrumd met een groepje. misschien volgende keer iets meer onderzoek doen. ik vond de opdracht persoonlijk wat minder.

telefoonhoesje 3D printen

in deze opdracht moesten we een telefoon hoesje maken met de 3D printer, dat moesten we doen via het programma Tinkercad, en dan moesten we de afmetingen van onze telefoons opzoeken en dan een hoesje er omheen bouwen met de juiste afmetingen, het ging bij mij opzicht wel goed ik had snel door door een paar filmpjes op YouTube ben ik snel aan de gang gegaan. wat minder waren de bolle hoeken van me telefoon te maken, ik heb me binden de richtlijnen van de opdracht gehouden. de opdracht was makkelijk met de uitleg van YouTube, maar volgende keer is uitleg of iets duidelijkere van de docent wel handig, ik vond het een erg leerzame en leuke opdracht.

telefoonhoesje 3D

in deze opdracht moesten we een 3D telefoonhoesje maken met het programma Tinkercad, in dat programma was niet heel veel uitleg en support van de docent ook niet ik heb dus alles via YouTube gedaan, ik vond daar een video die een volledige uitleg gaf over Tinkercad, ik vond dat de opdracht erg goed verliep, ik had het al snel door en ik had hem best snel af, het gene wat minder ging was het begin, het opstarten ik begreep helemaal niks ervan eerst. ik heb me opdracht netjes op tijd ingeleverd. het gene wat mij wel minder is aan deze lessen is dat we heel weinig uitleg krijgen vanaf de docent zijn kant, ik vond dit een erg leerzame en leuke opdracht.

(3D bestand kan ik niet uploaden)

photoshop gezicht mengen

de opdracht

de opdracht is om twee personen in Photoshop te mengen, voor dit heb ik het programma Adobe Photoshop gebruikt de opdracht ging best goed omdat ik dit thuis al een keer heb gedaan en dus al een keer heb geoefend, ik heb me gehouden aan de eisen en aan de deadline. ik heb de opdracht zelf gemaakt, maar volgende keer zou ik wel iets liever meer uitleg van de docent hebben. Ik vond het een erg leerzame opdracht en heb er echt van genoten.

Photoshop

deze Photoshop opdracht is een persoon zijn gezicht vervormen.

ik heb deze opdracht gemaakt in Adobe Photoshop,deze opdracht ging erg goed en ik kon alles makkelijk vinden, volgende keer kan in wel wat meer uitleg waarderen. de techniek heb ik goed gedaan en alle tools gebruikt die ik nodig had, de deadline is vandaag 30-9-2019, ik heb alles zelf gedaan,volgende keer zou ik wel wat meer uitleg willen hebben. Het was een erg leerzame opdracht.

Hallo

Welkom op mijn site hier vind je de portfolio opdrachten die ik heb gedaan afgelopen weken voor IT&m. Ik heb in die weken geleerd om met Adobe illustrator te werken en een eigen wordpress site te maken. ik heb ook een paar foutjes gemaakt maar wel netjes hersteld en alles viel binnen de eisen, maar volgende keer kan ik wel wat meer hulp gebruiken bij alles wat ik doe, het was een heele leerzame opdracht en heb er echt van genoten.