telefoonhoesje 3D printen

in deze opdracht moesten we een telefoon hoesje maken met de 3D printer, dat moesten we doen via het programma Tinkercad, en dan moesten we de afmetingen van onze telefoons opzoeken en dan een hoesje er omheen bouwen met de juiste afmetingen, het ging bij mij opzicht wel goed ik had snel door door een paar filmpjes op YouTube ben ik snel aan de gang gegaan. wat minder waren de bolle hoeken van me telefoon te maken, ik heb me binden de richtlijnen van de opdracht gehouden. de opdracht was makkelijk met de uitleg van YouTube, maar volgende keer is uitleg of iets duidelijkere van de docent wel handig, ik vond het een erg leerzame en leuke opdracht.

telefoonhoesje 3D

in deze opdracht moesten we een 3D telefoonhoesje maken met het programma Tinkercad, in dat programma was niet heel veel uitleg en support van de docent ook niet ik heb dus alles via YouTube gedaan, ik vond daar een video die een volledige uitleg gaf over Tinkercad, ik vond dat de opdracht erg goed verliep, ik had het al snel door en ik had hem best snel af, het gene wat minder ging was het begin, het opstarten ik begreep helemaal niks ervan eerst. ik heb me opdracht netjes op tijd ingeleverd. het gene wat mij wel minder is aan deze lessen is dat we heel weinig uitleg krijgen vanaf de docent zijn kant, ik vond dit een erg leerzame en leuke opdracht.

(3D bestand kan ik niet uploaden)

photoshop gezicht mengen

de opdracht

de opdracht is om twee personen in Photoshop te mengen, voor dit heb ik het programma Adobe Photoshop gebruikt de opdracht ging best goed omdat ik dit thuis al een keer heb gedaan en dus al een keer heb geoefend, ik heb me gehouden aan de eisen en aan de deadline. ik heb de opdracht zelf gemaakt, maar volgende keer zou ik wel iets liever meer uitleg van de docent hebben. Ik vond het een erg leerzame opdracht en heb er echt van genoten.

Photoshop

deze Photoshop opdracht is een persoon zijn gezicht vervormen.

ik heb deze opdracht gemaakt in Adobe Photoshop,deze opdracht ging erg goed en ik kon alles makkelijk vinden, volgende keer kan in wel wat meer uitleg waarderen. de techniek heb ik goed gedaan en alle tools gebruikt die ik nodig had, de deadline is vandaag 30-9-2019, ik heb alles zelf gedaan,volgende keer zou ik wel wat meer uitleg willen hebben. Het was een erg leerzame opdracht.

Hallo

Welkom op mijn site hier vind je de portfolio opdrachten die ik heb gedaan afgelopen weken voor IT&m. Ik heb in die weken geleerd om met Adobe illustrator te werken en een eigen wordpress site te maken. ik heb ook een paar foutjes gemaakt maar wel netjes hersteld en alles viel binnen de eisen, maar volgende keer kan ik wel wat meer hulp gebruiken bij alles wat ik doe, het was een heele leerzame opdracht en heb er echt van genoten.