Opdracht voor eigen opdrachtgever

De opdracht was een opdracht maken voor jou eigen opdrachtgever, mijn opdrachtgever was Which Way Is North? een coaching business die mij de opdracht gaf om een logo te maken met de volgende vereiste: De huiskleuren groen en roze, iets wat duidelijk maakt dat de diensten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat er een ster in zit. Al deze punten zijn gelukt om te maken en daarmee is mijn opdrachtgever best tevreden, er zijn wel punten waar ik nog aan kan werken zo ging de start wat stroef en was de communicatie soms wat minder.

Lamp Opdracht

Ik en Lucas hebben we een lamp ontworpen en gemaakt, maar dat ging niet zo goed, we hadden het verkeerd gemeten waardoor de lamp niet in elkaar pasten. Toen probeerde we het opnieuw uit te snijden maar dat was niet mogelijk, ook past de lamp niet in het ontwerp dus dat is ook niet helemaal goed gegaan. We hebben nu het ontwerp aan elkaar gelijmd maar de lamp zit er niet in, de lamp werkt wel alleen past het niet in het ontwerp. De opdracht is niet zo goed gegaan bij ons dit komt ook door tijd te kort en dat we niet de kans hadden om het opnieuw uit te snijden. Ook was de opdracht niet helemaal duidelijk.

Robot auto opdracht

      De opdracht was vandaag om een robot auto te maken die rijdt zonder ergens tegen op te botsen.  we hebben met Photoshop CC 2015 gewerkt en Lego mindstorm EV3. Het programmeren en in elkaar zetten verliep best soepel. De volgende keer kan het ontwerp wel wat beter. We hebben ons aan de eisen gehouden aangezien we hebben gedaan wat in de opdracht stond. We hebben ons aan de deadline gehouden. Ik vond het een best leerzame opdracht aangezien ik eerst niet wist hoe je een robot laat rijden.

Logo schets.

 vandaag was de opdracht om een schets van je logo te maken voordat je hem in de computer gaat bijwerken. de opdracht ging best goed ik denk niet dat er iets beter kan.

 

Moodboard.

vandaag was de opdracht om een moodboard te maken ter voorbereiding van je logo. ik heb met Adobe illustrator CC gewerkt. de opdracht verliep goed ik ben nergens tegen aan gelopen.

Logo opdracht.

Vandaag was de opdracht om een eigen logo te ontwerpen op papier en daarna te scannen en in illustrator te bewerken. ik heb gewerkt met Adobe illustrator CC. De opdracht verliep goed ik heb nergens problemen mee gehad. ik denk niet dat iets de volgende keer beter kan.

Tinkercad 3D Opdracht

          Vandaag zijn we bezig geweest met het maken van een eigen 3D opdracht. hierbij hebben wij de site www.tinkercad.com gebruikt. De opdracht verliep best goed. Wat ik volgende keer beter kan doen is eerder afmaken en op de site zetten.

Eigen poppetje

Vandaag zijn we bezig geweest met het maken van een eigen poppetje met illustrator CC 2015. De opdracht ging wel goed omdat het in een keer lukte omdat we al eerder bezig zijn geweest met illustrator