Lamp Opdracht

Ik en Tyrone hebben we een lamp ontworpen en gemaakt, maar dat ging niet zo goed, we hadden het verkeerd gemeten waardoor de lamp niet in elkaar pasten. Toen probeerde we het opnieuw uit te snijden maar dat was niet mogelijk, ook past de lamp niet in het ontwerp dus dat is ook niet helemaal goed gegaan. We hebben nu het ontwerp aan elkaar gelijmd maar de lamp zit er niet in, de lamp werkt wel alleen past het niet in het ontwerp. De opdracht is niet zo goed gegaan bij ons dit komt ook door tijd te kort en dat we niet de kans hadden om het opnieuw uit te snijden. Ook was de opdracht niet helemaal duidelijk.

Lego Mindstorm

In deze opdracht hebben wij gewerkt met Lego Mindstorms, wij als leerlingen hadden de keuze uit verschillende doel einden. We konden kiezen om een Parkeer garage te maken, een winkel etalage of een sorteermachine. Milan, Melanie en ik (Lucas) hebben er voor gekozen om de parkeer garage te maken. Wij hebben gewerkt met het programma: LegoEV3. De opdracht verliep goed, wij hebben de taken onderling duidelijk verdeelt en iedereen heeft zijn best erop gedaan. Als een van ons iets niet begreep hebben we elkaar geholpen. Tijdens de opdracht was er onduidelijkheid welke opdracht wij gingen kiezen dit had beter gekund vind ik. Het werken met LegoEV3 was voor ons in het begin een raadsel wij hadden echter meer vragen kunnen stellen en beter in het boekje moeten kijken. Wij hebben een stevige garage gemaakt met een etage erop. ik vind dat wij een originele garage hebben gemaakt omdat, wij de garage hebben geverfd en een bord hebben gemaakt voorbij de ingang. In deze opdracht hebben wij gescrumd, mijn taak was helpen met programmeren en maken van de parkeergarage. Ik heb mijn best gedaan met inzet tonen en initiatieven nemen naar mijn mening. Wellicht kunnen de docenten iets meer begeleiding geven tijdens het programmeren, leerlingen vonden het erg lastig om uit het boek te werken. ik vond dit een erg leerzame en interessante opdracht om te maken, ik heb veel nieuwe dingen geleerd!

Opdrachtgever ontwerp.

Ik het eerst best veel moeite om een opdrachtgever te vinden maar uiteindelijk had ik er eentje gevonden. Ik moest voor hun een poster maken voor het theater alliantie over de Amadeus. Eerst ging ik veel inspiratie opzoeken voor deze opdracht. Die 5 dingen om het ontwerp moest er in zitten dus de BankGiro Lotterij, Het nationale theater en die andere dingen. Ik vind het best leuk om te doen het koste wel wat tijd in beslag maar ik vind zelf dat die erg goed is gelukt. Dit was het bericht van de opdrachtgever:
Lucas deed het goed in zijn begrip van de briefing. Hij vond zijn eigen inspriatie op pinterest. Zijn oplossing heeft de moderne dag vermengd met het oude. Ik vond zijn aanval op de typografie leuk. Op een commercieel niveau kan dit een beetje meer “down to earth” zijn. Het publiek is erg breed. Misschien moest het een beetje meer interactief zijn met een publiek. Maar een geweldige poster, met alle elementen 
opgenomen. Goed gedaan.

Lamp opdracht.

Voor itm  moesten wij een lamp maken we hebben in deze lamp allemaal figuurtjes gemaakt zodat je deze op de muur zou kunnen zien. Voor de volgende keer moeten we zorgen dat alles beter op formaat is we hadden problemen met het in elkaar zetten door dat we de verkeerde maten had het was echt millimeter werk. Voor de rest vind ik het wel een mooi lampje.

Surrealistisch Photoshop opdracht

Ik had deze foto van mezelf gevonden en eerst wist ik niet echt wat ik als achtergrond moest doen maar ik ging toen naar huis en kijkte nog een aflevering van Rick and Morty en ik dacht wacchhhhttt…. dit zou pas vet zijn om mijzelf in de Rick and Morty cartoon te doen en ik denk dat die heel erg goed is gelukt.

Lassercutter

 

We moesten een voorwerp maken met een lassercutter in dit geval hebben we een snowboard collab gemaakt met Supreme op de achtergrond hebben we allemaal driehoek gemaakt gewoon om het mooi te  maken we hebben het design gemaakt in illustrator dat ging best makkelijk het enige probleem was dat er sommige lijnen niet goed onzichtbaar waren waardoor het de eerste keer fout ging het design proces kan de volgende keer dus nog beter. we hebben alles eerst geschetst en daarna uitgewerkt in illustrator.

De App

 

https://marvelapp.com/3ha3fed

Dit is de App die we moesten maken. Deze App was bedoeld zodat mensen meer naar buiten gaan en activiteiten/sporten doen. Het was goed gelukt alleen had ik een beetje weinig tijd over om het echt goed te designen.

 

Logo tekening

We moesten in de les een tekening maken van een logo en mijn achternaam is van Leeuwen en ik vind leeuwen ook wel cool dus ik dacht ik maak een logo van een leeuw op een coole manier en dit is het geworden.