Opdrachtgever ontwerp.

Ik het eerst best veel moeite om een opdrachtgever te vinden maar uiteindelijk had ik er eentje gevonden. Ik moest voor hun een poster maken voor het theater alliantie over de Amadeus. Eerst ging ik veel inspiratie opzoeken voor deze opdracht. Die 5 dingen om het ontwerp moest er in zitten dus de BankGiro Lotterij, Het nationale theater en die andere dingen. Ik vind het best leuk om te doen het koste wel wat tijd in beslag maar ik vind zelf dat die erg goed is gelukt. Dit was het bericht van de opdrachtgever:
Lucas deed het goed in zijn begrip van de briefing. Hij vond zijn eigen inspriatie op pinterest. Zijn oplossing heeft de moderne dag vermengd met het oude. Ik vond zijn aanval op de typografie leuk. Op een commercieel niveau kan dit een beetje meer “down to earth” zijn. Het publiek is erg breed. Misschien moest het een beetje meer interactief zijn met een publiek. Maar een geweldige poster, met alle elementen 
opgenomen. Goed gedaan.

Lamp opdracht.

Voor itm  moesten wij een lamp maken we hebben in deze lamp allemaal figuurtjes gemaakt zodat je deze op de muur zou kunnen zien. Voor de volgende keer moeten we zorgen dat alles beter op formaat is we hadden problemen met het in elkaar zetten door dat we de verkeerde maten had het was echt millimeter werk. Voor de rest vind ik het wel een mooi lampje.

Surrealistisch Photoshop opdracht

Ik had deze foto van mezelf gevonden en eerst wist ik niet echt wat ik als achtergrond moest doen maar ik ging toen naar huis en kijkte nog een aflevering van Rick and Morty en ik dacht wacchhhhttt…. dit zou pas vet zijn om mijzelf in de Rick and Morty cartoon te doen en ik denk dat die heel erg goed is gelukt.

Lassercutter

 

We moesten een voorwerp maken met een lassercutter in dit geval hebben we een snowboard collab gemaakt met Supreme op de achtergrond hebben we allemaal driehoek gemaakt gewoon om het mooi te  maken we hebben het design gemaakt in illustrator dat ging best makkelijk het enige probleem was dat er sommige lijnen niet goed onzichtbaar waren waardoor het de eerste keer fout ging het design proces kan de volgende keer dus nog beter. we hebben alles eerst geschetst en daarna uitgewerkt in illustrator.

De App

 

https://marvelapp.com/3ha3fed

Dit is de App die we moesten maken. Deze App was bedoeld zodat mensen meer naar buiten gaan en activiteiten/sporten doen. Het was goed gelukt alleen had ik een beetje weinig tijd over om het echt goed te designen.

 

Logo tekening

We moesten in de les een tekening maken van een logo en mijn achternaam is van Leeuwen en ik vind leeuwen ook wel cool dus ik dacht ik maak een logo van een leeuw op een coole manier en dit is het geworden.

Game karakter (Ninja)

Dit is mijn game karakter die ik thuis heb gemaakt met Adobe Illustrator CC 2018. We moesten het eigenlijk op school maken maar toen had ik alleen die gele poppetjes gedaan. Ik ben heel blij met het resultaat van de game karakter. Ik wou ook nog proberen van die ninja sterren maken die ze gooien maar dat was een beetje te moeilijk. Maar ik vind hem heel erg goed gelukt.

Mood Board

We moesten een moodboard maken over een soort onderwerp en ik heb gekozen voor de richting in games/computers/consoles. En zo is die uitgekomen en ik ben er best wel blij mee er staat wel van alles wat ik zelf doe/gebruik. En die ene logo naast de apple logo ken je denk ik niet maar dat progamma heet Screenflow en het is een record en edit software voor op de mac.