3D

Het was best wel een lastige opdracht . Punten omtrekken was het lastigst om te doen .Poten waren niet makkelijk te tekenen , dankzij mijn docent is het wel uiteindelijk goed gegaan.Ik heb er veel tijd aan besteed. Ik moest het in het begin in cartoon laten uitsnijden om te zien of het goed past of niet .Een aantal vrienden hebben me geholpen . Het was de moeilijkste opdracht die ik ooit gehad heb .Ik hoop wel dat docenten tevreden zijn over dit opdracht en dat ik een hoge cijfer haal want ik heb meer dan mijn best gedaan

dav

Stop motion filmpje

De opdracht is dat we moeten stop motion filmpje maken over een computer die uit elkaar gehaald moet worden , een verhaallijn bedenken en typen wat de onderdelen zijn van de computer en wat ze doen.

om dit filmpje te maken heb ik met me groep appSplice gebruikt .het opnemen van het filmpje ging gelukkig goed maar het editen ging niet zo goed.

we kunnen volgende keer beter samen gaan werken en een andere betere app gebruiken en meerder vragen stellen aan de docenten.

we hebben helaas het filmpje niet op tijd af dat komt door dat we iet konden omgaan met de appSplice .

Mijn taak was dat ik de verhaallijn moest maken en heb ik wel goed gemaakt.

Ik paar tips voor de docenten om volgende keer betere resultaten te krijgen van de leerlingen -meer tijd geven -een bekende app kennenMijn telefoon hoesje

Ik heb geprobeerd om een eigen hoesje te maken met een behulp van Tinkercad programma voor mijn mobiel maar helaas ging het niet zo goed . De passen wel bij de mobiel maar er gebeurde een foutje.Ik probeerde mijn naam op te zetten op de achter kant van het hoesje maar per ongeluk waren de letters te groot zodat ze aan de voorkant ook te zien zijn.Ik zou volgende keer beter op de maten letten , dat was mijn enige fout.Ik heb de opdracht gelukkig op tijd af .

Ik ge zijn gezicht verwisselen met Cristiano Ronaldo
hierbij zie je de pro voetballer Mo Salah

Ik ge zijn gezicht verwisselen met Mo Salah
Hierbij zie je de pro voetballer Cristiano Ronaldo

Hierbij zie je Ronlado`s gezicht geplakt is op Salah`s lichaam

Hierbij zie je Salah`s gezicht geplakt is op Ronaldo`s lichaam

Poppetjes

hierbij heb ik 6 verschillende poppetjes zelf gemaakt je kan het verschil zien in de kleuren en de lijnen.Elke poppetje heeft eigen uitzicht.