3D dier illustrator

Programma: Adobe Illustrator

Bij deze opdracht moes ik een 3D dier maken. Ik vond het een lastige opdracht omdat het ingewikkeld was om de goede maat lijn te krijgen zodat het 1 geheel was. Wat er goed ging was het bedenken welk dier ik zou gaan maken. Ik denk dat ik beter een ander dier had kunnen maken omdat hij niet super origineel is.

Telefoon hoesje maken.


Ik heb dit 3D Iphone hoesje gemaakt met het programma Tinkercad gemaakt. De opdracht vond ik zelf niet moeilijk want het was goed uitgelegd in de tekst van de opdracht. Wat ik volgende keer beter kan doen is om het wat sneller in te leveren en minder afgeleid werken. Voor de volgende keer kan ik er misschien wat extra’s aan toevoegen om de telefoonhoesje wat op te fraaien. Ik vond de opdracht zelf erg leuk om te doen want ik vind het erg leuk om met programma’s spullen te maken.

Stopmotion Filmpje

Ik heb met Mels, Nikki en Xiu Ming een Stopmotion filmpje gemaakt over hoe we een computer uit elkaar halen omdat een man hem van een flat afgooide. Als je meer over deze video wilt weten kijk hem dan af.

INFORMATIE:

Edits: Movavi Video Editor
Wat ging goed: De samenwerking aan de video ging zeer goed, de taken werden eerlijk verdeeld.
Wat ging slecht: Er bleef nog een watermerk in de video staan en dat ging niet weg. ( anders moest je betalen)
Datum Inleveren: 29-1-2019

Photoshop gezicht verwisselen

In deze opdracht moest ik een gezicht verwisselen, ik heb rapper Boef zijn gezicht in het lijf van rapper Sjors gezet. Ik heb alleen de oren niet verwisseld zodat het groter lijkt. 

 

Programma: Adobe Photoshop

Wat ging Goed: Volgens Mij is de achtergrond perfect! ook goede textures.

Wat ging fout:  Ik heb de oren niet goed geplakt, dus het zijn nog de oren van rapper Sjors.

Deadline:  Ik was veel te laat voor de deadline, maar ik heb het nu toch nog ingeleverd.

Eigen poppetje Ontwerpen

In deze opdracht moesten we zelf een poppetje ontwerpen, alleen we moesten dit poppetje ook neerzetten in een mooie omgeving. Dit is volgens mij best aardig gelukt. Ik heb dit binnen een anderhalve les gedaan er is eigenlijk niet echt iets fout gegaan.

Programma:  Adobe Illustrator 

Hoe kan het de volgende keer beter gaan: Ik kan de volgende keer minder vragen stellen en meer zelf gaan uitzoeken hoe het moet door middel van bijvoorbeeld: Youtube of Internet.

De eisen:  De eisen waren om een eigen poppetje te maken en hem een mooie achtergrondomgeving te geven. 

De deadline: Ik heb me wel aan de deadline gehouden omdat ik er maar een anderhalf lesuur over gedaan heb. ( inclusief tekst ).

Leuk/Leerzaam: Ik vond deze opdracht wel leuk, ik vond het leuker dan de vorige opdracht. Ik vind het ook wel leuk dat ik nu weet hoe ik met Adobe Illustrator om kan gaan. En dat ik nu zelf dingen kan ontwerpen.

 

Poppetje maken illustrator

Voor deze opdracht moest ik poppetjes namaken in illustrator van een filmpje. Ik heb het zo goed mogelijk na proberen te maken en hoop dat het zo goed is. 

Programma: Adobe Illustrator.

Hoe kan het de volgende keer beter gaan: Ik kan er de volgende keer minder lang over doen want nu had ik er 3 lesuren voor nodig terwijl je dit ook af kon hebben in 1 les. 

De eisen:  De eisen waren om de poppetjes zo goed mogelijk na te maken, ik denk dat dit me wel goed gelukt is. 

De deadline: Ik heb me wel aan de deadline gehouden omdat ik een extra 8e uur ben gekomen. 

Leuk/Leerzaam: Ik vond deze opdracht wel aardig te doen, ik vond het leuker dan de Photoshop opdracht. Ik vind het ook wel leuk dat ik nu weet hoe ik met Adobe Illustrator om kan gaan.

 

 

 

 

Photoshop opdracht

In deze opdracht moest ik een hoofd vervormen. Dat heb ik gedaan met Photoshop .  Alles wat ik heb gedaan deed ik met filter, dit ging allemaal goed.  De volgende keer moet ik wat meer op het hoofd zelf focussen.  In deze foto zit niet heel veel originaliteit dus daar moet ik de volgende keer rekening mee houden.

 

Voor de Photoshop

 

Na de photoshop