Stopmotion film

De opdracht : We moesten een stop motion filmpje maken, (Dit was onderdeel van Sprint) waarin je de computer uit elkaar en in elkaar moesten zetten, er moest ook iets speciaals in gebeuren. (Bijvoorbeeld : een computer die in de brand vliegt of iets anders.)

Welk programma hebben we gewerkt? : We hebben met het maken van het filmpje met “Stop Motion” gewerkt op de IOS/Iphone, en met het toevoegen van teksten / audio hebben we met “Filmmaker”gewerkt op android.

Wat ging er goed aan deze opdracht? : In deze opdracht ging er niet veel fout waardoor alles zelf makkelijker ging, daardoor konden we goed doorwerken zonder enige tegenslagen, en het maken van het filmpje ging ook goed (er waren een paar problemen)

Wat zou er de volgende keer beter kunnen? : De volgende keer zou ik meer tijd in het filmpje zetten door meer foto’s te maken van 1 beweging, zodat je de teksten goed kon lezen.

Heb jij je gehouden aan de eisen van de opdracht? : Ja we hebben de computer uit elkaar gehaald en in elkaar gezet op dezelfde manier hoe het eerst zat, daarnaast hebben we ook informatie toegevoegd aan de onderdelen van de computer in het stopmotion filmpje.

Heb je je aan de deadline gehouden? : Ja we waren zelfs eerder klaar dan de deadline, doordat iedereen verschillende taken had ging alles veel sneller.

Opdracht Scrum wat heb je gedaan en wat was jou taak? : Mijn taak binnen de groep was informatie opzoeken van verschillende computer onderdelen, en die in een computer moeten en ik heb dat in een word document gezet en uitgeprint, ik heb ook de foto’s gemaakt van de stop motion en de teksten toegevoegd van de onderdelen.

Heb je nog tips voor de docenten? : Niet echt dat ik nu kan opnoemen tot nu toe vond ik de uitleg duidelijk.

Vond je het een leuke leerzame opdracht? : Ik vond het een leerzame opdracht ik weet hierdoor verschillende computer onderdelen te benoemen, en de betekenis ervan ik vond het ook een leuke opdracht om te doen.

Photoshoppen 2

Bij deze opdracht moesten wij een gezicht vervangen van een persoon, we hebben met adobe photo shop gewerkt, bij deze opdracht had ik veel problemen met de muis, als ik wou uitgummen reageerden de muis niet, maar voor de rest ging het wel goed, ik heb hem voor de deadline nog kunnen inleveren, me bestanden waren eerst weg maar ik heb toch nog snel een nieuwe kunnen maken, de volgende keer zou ik hem beter opslaan en veel meer tijd in steken dan nu, ik moest nu vooral haasten daarom zitten soms nog ergens wat foutjes.