filmpje computer

bij deze opdracht moesten we een stopmotion filmpje maken over hoe je een computer uit elkaar haalt en hoe je hem weer in elkaar zet. hierbij moesten we een verhaallijn verzinnen en alle onderdelen benoemen.

dier maken illustrator

bij deze opdracht moesten we een 3d dier maken in het programma illustrator. het dier moest bestaan uit 3 delen en er moest gerasterd, ingesneden en uitgesneden worden. je kon kiezen of het uit hout of karton gesneden word. ik heb gekozen voor hout.

telefoon hoesje maken

we moesten met behulp van het programma tinkercad. het ging erg goed maar uiteindelijk paste mijn telefoon er niet in en zaten er allemaal kleine stukjes plastic vast aan de binnenkant dus ik denk dat ik iets nauwkeuriger moet zijn met hoe het aan elkaar zit.

itm poppetje zelf maken goed

we moesten een eigen poppetje bedenken . het mocht alles zijn. ik heb gekozen voor een vecht-sneeuwpop. de opdracht ging helemaal goed en ik had geen hulp nodig

De opdracht was dat we een foto van internet af moesten halen en moesten bewerken. Daarvoor hebben we het programma Adobe Photo Shop gebruikt. De opdracht ging goed omdat ik al eerder met Adobe Photo Shop heb gewerkt. De eis was om het gezicht te vervormen en dat heb ik gedaan. ik heb de deadline ook gehaald want ik had het de zelfde dag al af. Ik heb geen tips want de opdracht was super leuk en leerzaam.