It&m 3D dier.

Bij deze opdracht moesten we een 3D dier maken. Ik vond het een lastige opdracht omdat het ingewikkeld was om de goede maat te krijgen zodat het in elkaar pasten. Wat goed ging was het bedenken welk dier ik gin maken. Ik denk dat ik beter een ander dier had kunnen maken omdat hij niet super doen is gelukt.

Stopmotion computer

We moesten met een groepje een stopmotion maken van een computer die uit elkaar word gehaald en weer in elkaar word gezet. Ik vond het op zich wel te doen omdat je het met een groepje sneller en makkelijker begrijpt. Ik vond het Scrumm wel lastig te snappen aan het begin maar snap het nu onderhand wel. Ik vond de stopmotion maken het makkelijkst.

Telefoonhoesje

mijn telefoonhoesje is compleet verpest. Het was lastig in Tinkercad en het duurde erg lang. Het liefst had ik gewild dat mijn hoesje beter gelukt was. Ik vond mijn ontwerp wel leuk. ik had liever ook wat uitleg gekregen maar dat kregen we niet.

Poppetje tekenen in illustraiter

We hebben in deze les met illustraiter gewerkt, ik vond het zelf een beetje een saaie les want je werd niet geholpen als je iets niet wist. het is op zich wel gelukt maar het duurde lang en ik had liever dat het een mooier eindresultaat had. Het kopiƫren ging op zich wel makkelijk, ik had alleen liever gehad dat je zelf wat mocht verzinnen.

Gezicht verwisselen

We moesten bij deze opdracht gezichten verwisselen. We hebben gewerkt met Adobe photoshop. Het enige wat goed ging was het omlijnen en uitknippen van het hoofd, toen wist ik niet meer wat ik moest doen. Volgende keer kan ik misschien beter de opdrachten lezen. Ik heb mij wel aan de opdracht gehouden. Ik heb wel weer veel geleerd over photoshop.

 

Photoshop gezicht vervorming

Bij deze opdracht moesten we een gezicht vervormen met photoshop. Ik vond het een erg grappige opdracht omdat het makkelijk te doen was en het er allemaal heel grappig uit ging zien. Als ik volgende keer wat meer met de tools ga oefenen denk ik dat het resultaat er wat beter uitkomt want nu id het eigenlijk maar testen. Ik vond het een leuke opdracht.