Vandaag hebben we in een groepje een filmpje in elkaar gezet. Je ziet dat we alle onderdelen van de computer uit elkaar halen en laten zien. We hebben het filmpje bewerkt met een app op onze telefoon. Dat ging wel goed maar de volgende keer moeten we beter samenwerken want soms ging het niet helemaal goed. De opdracht hadden we iets te laat ingeleverd. Ik vond het niet zo leuk omdat het niet helemaal goed ging want er was bijna iedere week iemand ziek. Ik heb er wel veel van geleerd waar de onderdelen zitten in de computer. Deze opdracht is gemaakt door Len, Kirsten, Noa en Ik

foto hoesje maken met tinkercad

vandaag hebben we een hoesje gemaakt voor me telefoon via tinkercad. we moesten de juiste maten opmeten en de juiste gat voor de camera en geluidsknopjes. dit was niet zo erg gelukt want de maten van me hoesje waren verkeerd opgemeten. mijn hoesje was te lang en te in de breedte. de volgende keer zou ik beter moeten meten zodat ik de juiste maten heb voor me hoesje en moeten opletten waar het gat voor me camera moet want hij zat eerst aan de verkeerde kant.

superheld poppetje maken

Vandaag moesten we in illustrator een superheld poppetje maken. Alles ging wel goed. Ik heb het programma illustrator gebruikt. Ik heb mijn superheld in verschillende lagen gemaakt. De volgende keer zou ik meer tijd voor mijn  superheld poppetje willen nemen. Ik heb me gehouden aan alle eisen van de opdracht. Ik vond het wel een leuke opdracht. De docenten hadden beter kunnen aangeven wanneer het af moest zijn.

5 poppetjes maken in illustrator

Vandaag moesten we 5 verschillende poppetjes maken zodat je de verschillen ziet vanaf het begin tot het eind. Ik maakte deze opdracht in illustrator. De volgende keer moet ik beter lezen want ik had niet goed gelezen dat je 5 verschillende poppetjes moest gaan maken. Dus ik moest het allemaal weer vanaf het begin tot het eind gaan maken.  Ik heb me aan alle eisen gehouden. Ik vond het ook wel een leuke opdracht. Maar de docenten konden beter aangeven wanneer de opdracht klaar moest zijn.

 

foto verwisselen

Vandaag moest ik een foto verwisselen. Ik verwisselde deze foto in het programma fotoshop. Je moest een foto van een persoon op het ander plakken. Vorig jaar hadden we al zoiets gedaan in een proefles dus ik wist wel hoe het moest. Maar aan het begin moest ik wel kijken hoe het ook alweer moest.

hoofd bewerken

Vandaag moest ik een foto gaan bewerken. De bewerking heb ik gedaan in het programma Photoshop. Ik heb het hoofd van ronaldo bewerkt. Je ziet wel dat het hoofd van ronaldo is veranderd en de neus van de man die ronaldo die de prijs gaf. Ik vond het een leuke opdracht omdat het niet echt lastig was maar wel leuk.