3D figuur koe

ik heb dit gemaakt met adobe illustrator ik vond het een hele moeilijke opdracht want ik moest elke keer opnieuw beginnen omdat elke keer het ankerpunt of een ander iets niet goed in maar het is gelukt en vindt het een goed resultaat geworden

Ik heb dit gemaakt met het programma adobe illustrator. Ik vond dit een moeilijke opdracht omdat ik adobe illustrator een moeilijk programma vond om te gebruiken en de eisen aan de opdracht vond ik ook heel ingewikkeld. Maar ondanks het moeilijke programma vind ik hem goed gelukt en ben er trots op.

Ik heb dit 3D Iphone hoesje gemaakt met het programma Tinkercad gemaakt. De opdracht vond ik zelf niet moeilijk want het was goed uitgelegd in de opdracht. Wat ik volgende keer beter kan doen is om de zijkanten en de boven en onderkant hoger te maken in de hoogte. Wat ook nog beter kan is om het telefoon hoesje iets breder te maken. Voor de volgende keer kan ik misschien wat extra’s aan toevoegen om de telefoonhoesje wat leuker te maken. Van de opdracht zelf vond ik het erg leuk om te doen want vind het erg leuk om met programma’s spullen te maken in 3D.

politie mwoan 2.0

deze opdracht heb ik gemaakt met adobe illustrator de bedoeling was dat je een superheld moest maken dus ik had bedacht om een politie man te maken.

poppetje maken

k

ik heb dit gemaakt met adobe illustrator ik vond die niet zo hele moeilijke opdracht want het was goed uitgelegd en snapte het gelijk. En ik vond het een leuke opdracht om het te doen en heb er veel van geleerd.

opdracht photoshop

yo waddup rapper sjors ik heb rapper sjors gefotoshopt voor een opdracht. ik vond de opdracht best wel moeilijk want ik moest eerst nog wennen hoe alles werkte op Adobe. Ik vond de opdracht wel heel leuk om te doen.